Nieuw: onze Senior Check

Met uitgebreide controles sporen we ouderdomsgerelateerde aandoeningen bij honden en katten op tijd op. In de Senior check zit lichamelijk onderzoek en uitgebreid laboratoriumonderzoek. Meer weten? Ga naar: Senior Check

Bas van Dongen
Dierenarts

Bas van Dongen

Dierenarts, Praktijkmanager
Dierenarts
Bas van Dongen
Dierenarts, Praktijkmanager

Contact mens en dier

Toen ik vier jaar oud was wilde ik boer worden. Toen ik zes was wilde ik dierenarts worden, en dit is nooit meer veranderd. Ik vind het werken met dier en mens prachtig, samen met dieren beter maken. Ik doe dit met veel plezier bij AniCura Dierenkliniek De Woldberg.

Ik ben begonnen als landbouwhuisdierenarts, maar ik vond het contact met de baasjes van gezelschapsdieren prettiger. Ook het behandelen van het individuele dier vind ik fijner.

Expertises en management

Mijn expertises zijn röntgen, HD en ED foto’s, echografie en fertiliteitsbegeleiding (progesteron, echo). Nascholing volg ik bij ICOvet over fertiliteit en algemene zaken. Naast dierenarts ben ik ook bezig in het management; ik haal veel voldoening uit het runnen van de praktijk. Mijn werkzaamheden zijn onder andere het personeelsbeleid, IT en de dagelijkse leiding aan de kliniek.

Huisdieren

Thuis heb ik een Tervuerense herder: Wolf. Ook heb ik twee katten: Pardoes en Katja.

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd