🦷 Maand van het gebit 🦷

Gratis gebitscontrole. Alleen in februari bij AniCura Stroowaert. Maak een afspraak!

Angela van Zanten-Bijkerk
Paraveterinair

Angela van Zanten-Bijkerk

Paraveterinair
Paraveterinair

Angela van Zanten-Bijkerk

Paraveterinair

Helpen van dieren en baasjes

Sinds maart 2012 is Angela bij Stroowaert in dienst. U zult haar het meest in de kliniek in Oud-Beijerland vinden. Hiervoor heeft Angela bij de dierenartsengroep van Rotterdam en in het dierenasiel gewerkt. Hier heeft ze heel wat moederloze kittens grootgebracht. Het helpen van dieren en het begeleiden van eigenaren is iets wat haar erg aanspreekt in dit vak. We zijn er niet alleen voor de dieren, maar ook voor de baasjes.

Opleiding en nascholing

Angela heeft de studie Paraveterinair succesvol afgerond. Verder heeft zij ook de opleiding Huisdier Gedragsadviseur en cursus Voedingsadviseur gedaan. Angela volgt jaarlijks nascholing in gedrag en voeding. Nieuwe dingen leren en kijken hoe het anders en beter kan, is iets wat Angela interessant vindt. Ze leert bijvoorbeeld graag over hoe ze stress kan verlagen bij dieren.

Kat Billie

Angela heeft thuis een kat, Billie. Toen Billie drie was, is hij als zwerver bij haar gekomen. Ook had hij eet- en gedragsproblemen. Na veel geduld en trainen heeft Billie geleerd rustig te eten. Hij is het bewijs dat zelfs katten een hoop kunnen leren! 

Angela denkt ook nog vaak terug aan haar lieve labrador kruising Sunshine die helaas is overleden. Sunshine was een kampioen in nieuwe dingen aanleren. Een grote inspiratiebron voor al haar gedragstrainingen

Angela is naast werk druk in de weer met haar twee kinderen. Ook rijdt Angela graag paard en maakt ze in haar vrije tijd kaarten en andere creatieve knutsels.

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd