Nieuw: onze Senior Check

Met uitgebreide controles sporen we ouderdomsgerelateerde aandoeningen bij honden en katten op tijd op. In de Senior check zit lichamelijk onderzoek en uitgebreid laboratoriumonderzoek. Meer weten? Ga naar: Senior Check

Lilian
Dierenarts

Lilian

Paraveterinair
Dierenarts
Lilian
Paraveterinair

Hoi, mijn naam is Lilian. Sinds 2014 werk ik bij Anicura Muggenburg. Ik begon als stagiaire en kon na mijn stage blijven als paraveterinair.

Van paraveterinair naar dierenarts

Als klein meisje had ik maar één droom: dierenarts worden. Om deze droom uit te laten komen, heb ik eerst de opleiding Paraveterinair afgerond. Vervolgens heb ik de HBO-propedeuse Dier- en Veehouderij gehaald. Hiermee kon ik in 2017 starten met de opleiding Diergeneeskunde. Nu ben ik naast mijn werk als paraveterinair ook nog bezig met de studie Diergeneeskunde.

Liefde voor dieren

Het is fantastisch om diergeneeskunde te combineren met de liefde en passie voor dieren. Het contact met de eigenaren en hen helpen en informeren vind ik een mooi en belangrijk onderdeel van dit vak.

Mijn landbouwhuisdieren

Mijn vriend heeft een melkveehouderijbedrijf en zelf heb ik vier schapen: Guus, Gijs, Freek en Bethje. Mijn vrije tijd breng ik dan ook graag door tussen de landbouwhuisdieren. Met name rundvee en kleine herkauwers.

Verder ga ik in mijn vrije tijd graag uit eten of iets drinken met vrienden en familie om gezellig bij te kletsen.

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd