Wouter  Swaalf
Dierenarts

Wouter Swaalf

Dierenarts
Dierenarts

Wouter Swaalf

Dierenarts

Hallo mijn naam is Wouter en wellicht hebben sommige mensen mij al enkele malen in de kliniek zien rondlopen.

Ik ben afgelopen zomer afgestudeerd aan de universiteit Gent voor mijn opleiding diergeneeskunde en werk nu al enkele maanden binnen de praktijken in Hillegom en Nieuw-Vennep.

In het verleden ben ik ook al regelmatig aanwezig in de praktijk geweest tijdens het lopen van mijn stages voor mijn studie. Tijdens het verloop van de studie is mijn interesse voor het vak steeds meer gaan groeien en werd ik er steeds zekerder van dat dit het beroep is wat het beste bij mij past.

De keuze voor de AniCura Hillegom en Nieuw Vennep heb ik gemaakt wegens de hoge kwaliteit van zorg die hier wordt gegeven aan de dieren en natuurlijk het gezellige team waarmee wordt gewerkt. Ik kijk er naar uit om kennis te maken met u en uw dier hier in de praktijk!

Nascholing en interesse

Ik heb nog niet voor verdere nascholing gekozen, maar wil graag volgend jaar beginnen aan een nascholing die zich verdiept in de orthopedie.

Ik heb voor dit vak gekozen omdat ik interesse heb voor het biologisch functioneren van een lichaam en de veelzijdigheid van het vak. Ook vind ik het sociale van omgang met mens en dier hartstikke leuk.

Thuis

Op dit moment heb ik helaas zelf geen huisdieren, maar ik ben tussen de honden opgegroeid.

Als ik niet werk, besteed ik graag tijd aan het maken van muziek en motorrijden.

Vragen?

Nieuwsgierig naar wat allemaal onder orthopedie valt of vragen over de kliniek? Neem contact met ons op!

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd