Net een kitten?

Wij geven je graag gericht advies. Ga naar: Kitten Wijzer

Teddie Vlaar
Dierenarts

Teddie Vlaar

Dierenarts
Dierenarts
Teddie Vlaar
Dierenarts

Ik ben Teddie Vlaar en ben werkzaam als dierenarts bij AniCura West-Friesland Grootebroek; West-Friesland Hoorn. Zowel mijn bachelor als master van Diergeneeskunde heb ik afgerond aan de universiteit in Gent.

Nascholing

Ik doe onder andere mee aan het graduate traject van AniCura. Wat ik hier zo leuk aan vind is dat het een hele brede nascholing is waarbij vrijwel alle onderwerpen van de diergeneeskunde nog eens worden uitgediept. Daarnaast volg ik nog wat losse nascholingen zoals echo abdomen, diagnostiek in de tandheelkunde, cytologie etc., maar deze duren meestal maar één dag.

Op dit moment zou ik nog niet zeggen dat ik een expertise in iets heb, daarvoor zijn mijn nascholingen nog te beperkt geweest. Wel heb ik een hele brede interesse, maar voornamelijk interne geneeskunde vind ik erg leuk.

Zowel het medische als het sociale van deze baan trok mij heel erg. Het leukst aan dit beroep vind ik dan ook het contact met zowel de dieren als met de eigenaren. Het is heel afwisselend, geen dag is hetzelfde.

Vrije tijd

Helaas heb ik op dit moment zelf geen huisdieren. Wel zorg ik vaak voor de honden familieleden. Met die hondjes ben ik vaak op het strand te vinden.

Ik ben gek van snowboarden. Ik hou ervan om lekker buiten te zijn en ga graag op reis. Ik woon redelijk in de buurt van het strand, dus in mijn vrije tijd ben ik ook graag daar te vinden.

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd