Gratis gebitscontrole

Weten of uw dier pijn heeft door gebitsproblemen? Doe een gratis gebitscheck in februari tijdens de maand van de gebitsverzorging

Petra Jong
Paraveterinair

Petra Jong

Paraveterinair
Paraveterinair
Petra Jong
Paraveterinair

Petra is 20 jaar en woont in Bovenkarspel. In mei 2020 heeft ze haar opleiding tot paraveterinair afgerond. Na haar diploma is ze op beide locaties van AniCura West-Friesland begonnen.

"Ik wilde graag werken met zowel mensen als dieren, en dit beroep is een goede combinatie."

Interesse

De veelzijdigheid, afwisseling en het helpen tijdens de operaties zorgen er voor dat dit echt dé baan voor Petra is. Ook vindt zij het samenwerken erg belangrijk en doet dit graag.

Ondanks dat Petra nog maar kort aan het werk is, heeft ze al een certificaat behaald over de grondbeginselen van dierenvoeding.

Katten & paarden

Petra heeft twee katten. Eén heet Nash, hij is zeven jaar. Het is een rode gecastreerde kat die zijn dag het liefst besteedt met het liggen in de zon. De andere kat heet Mila en is vier. Mila is een gecastreerde poes en de huismus van de twee. Het liefst ligt ze bij je op de bank.

Sinds jongs af aan is Petra tussen de paarden te vinden. Ze rijdt nog steeds iedere week met veel plezier op de manege met haar carrouselteam.

Met hen rijdt ze ook wedstrijden. Naast paarden vindt Petra het ook leuk om een rondje te varen, een terrasje te pakken met vrienden, of om thuis een film te kijken met haar katten.

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd