Gratis gebitscontrole

Online inplannen? Let dan op het afspraaktype! Zie je de gebitscheck niet staan? Maak dan telefonisch een afspraak. Meer weten? Ga naar: Maand van de Gebitsverzorging

Ilse Scheffer-Bakker
Paraveterinair

Ilse Scheffer-Bakker

Paraveterinair
Paraveterinair
Ilse Scheffer-Bakker
Paraveterinair

Ilse werkt sinds 2002 met veel plezier als paraveterinair bij AniCura West-Friesland. Ilse werkt hier nu met Bert Hazelaar het langst van allemaal.

Eigenlijk vindt ze alles aan dit werk leuk, maar het leukste vindt ze al het jonge grut, en het bijdragen van het beter maken van de dieren.

Interesse en nascholing

Ilse wilde vanaf haar twaalfde dierenartsassistente worden en is daarom ook naar de land- en tuinbouwschool gegaan. Vanaf haar zestiende werkte ze bij een dierenartsenpraktijk in Amsterdam Noord en bleef daar tot haar negentwintigste. 

Ilse houdt zich vooral bezig met anesthesiologie en heeft daar ook de nodige nascholingen voor gevolgd. Daarnaast doet ze veel met pups en kittens en de bezorgingen voor klanten.

Thuis

Ilse heeft thuis altijd al huisdieren gehad en heeft lang bij een kinderboerderij als vrijwilliger gewerkt.

Thuis heeft ze een Labrador Retriever van bijna 11, ze heet Brandy en is heel mooi slank. Brandy kwam vroeger vaak mee naar de praktijk en ze stond als voorbeeld voor Ilse's afvalprogramma voor dieren. 

Dan zijn er nog twee katten: Boris van 12 die als kitten gedumpt was op de parkeerplaats van Sterkliniek Stede Broec. Hij is een hele grote kater met helaas suikerziekte. Dit hebben we gelukkig goed onder controle met twee keer per dag spuiten met insuline. De andere poes heet Candy, is 11 jaar en is al vanaf kitten heel erg schuw.

In haar vrije tijd wandelt, leest en zwemt Ilse graag.

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd