🦷 Maand van het gebit 🦷

Alleen in februari bij AniCura Oss: gratis gebitscontrole + 10% korting op alle gebitsbehandelingen. Maak een afspraak!

Djordi van Duren
Paraveterinair

Djordi van Duren

Paraveterinair
Paraveterinair

Djordi van Duren

Paraveterinair

Mijn naam is Djordi van Duren en ik ben sinds eind 2021 werkzaam bij AniCura Oss. Ik ben de eerste man die het team komt versterken en daar ben ik blij mee. Zelf vind ik het leuk om van alles uit te kunnen voeren in het lab van de kliniek.

Mijn studies

Zelf heb ik mezelf omhoog moeten werken want ik ben begonnen op VMBO Kader en zo via niveau 2 dierverzorging naar niveau 3 dier en gedrag mezelf gewerkt naar niveau 4 Paraveterinair. Zelf ben ik nog lang niet klaar met leren en hoop ook hier nog veel te mogen leren en mezelf verder te kunnen ontwikkelen.

Mijn passie

Mijn passie ligt als sinds jong af aan bij de dieren omdat mijn moeder in de paardenwereld zit , mijn vader heeft allerlei dieren gehouden en mijn opa zit in de vogels. Ook ik hou van vogels en exotische dieren ook ben ik een echt klein huisdier mens. Ik heb zelf echt een hart voor de dieren en zou er ook alles voor doen om ze te helpen.

Mijn eigen dierentuin

Ik heb zelf thuis allerlei dieren gehad van reptielen/geleedpotige tot vogels , van paarden tot hond & kat. Momenteel heb ik zelf een kat en zijn naam is Baloe. Daarnaast heb ik verschillende vogelspinnen en schorpioenen. Mijn vader en ik samen hebben ook een zoutwateraquarium waar we verschillende tropische vissen in hebben. Mijn collectie zal net als mijn passie alleen maar gaan groeien!

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd