Gratis gebitscontrole

Online inplannen? Let dan op het afspraaktype! Zie je de gebitscheck niet staan? Maak dan telefonisch een afspraak. Meer weten? Ga naar: Maand van de Gebitsverzorging

Jessica van der Horst
Paraveterinair

Jessica van der Horst

Paraveterinair
Paraveterinair
Jessica van der Horst
Paraveterinair

Vanaf jongs af aan heb ik al veel interesse in dieren. Zo was ik als kind bezig met het uitlaten van honden van buurtgenoten en met het verzorgen van dieren als de eigenaren op vakantie waren.

Wat mijn werk zo leuk maakt

De combinatie van het verzorgen van dieren en het uitvoeren van kleine medische behandelingen maakt het werk als paraveterinair extra leuk. Ik vind het mooi dat ik kan bijdragen aan het verbeteren van de gezondheid van onze patiënten, ook door nauw samen te werken met de rest van het team. Hierbij vind ik het belangrijk om de eigenaren goed te begeleiden en gerust te stellen, zodat zij met vertrouwen hun dier bij ons achterlaten.

Zieke kat Bo

Zelf heb ik een kat met de naam Bo die via de kliniek bij mij terecht is gekomen. Bo is vanaf haar kittentijd al ziek. Na sterilisatie is ze door stress, niesziekte en blaasklachten heel erg ziek geworden. Ik heb Bo in huis genomen om te kijken of ze goed zou aansterken, en sindsdien is ze niet meer weggegaan.

Voetbal

In het weekend ga ik graag met mijn partner en zoontje leuke dingen doen. Verder voetbal ik een aantal keer in de week bij de lokale voetbalclub.

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd