Konijn vaccinatie ACTIE

In de maand mei kunt u uw konijn tegen een gereduceerd tarief bij ons laten vaccineren. Maak snel een afspraak. Dit kan telefonisch of online. Lees hier meer

Nieuwe klanten

Komt u met uw dier voor het eerst naar AniCura Dierenkliniek Maaspoort? Schrijf u dan alvast in via het inschrijfformulier. U ontvangt dan ook €7,50 korting op uw rekening. Wij nemen contact met u op via de mail als u bent ingeschreven. Het is op dit moment erg druk in de kliniek, daardoor kan het wat langer duren voordat we contact opnemen en dat u terecht kunt. Alvast bedankt voor uw begrip. Is uw hierdier ziek? Neem dan telefonisch contact op.

Inschrijfformulier

Wilt u klant worden van AniCura Dierenkliniek Maaspoort en uw dier(en) hier inschrijven? Vul dan onderstaand formulier in.

LET OP: u schrijft zich in voor AniCura Dierenkliniek Maaspoort. Wilt u uw dier(en) inschrijven bij een andere locatie? Vind hier de dierenkliniek bij u in de buurt en ga naar de contactpagina, hier vindt u het inschrijfformulier. Geen inschrijfformulier? Het kan zijn dat u zich niet online kunt inschrijven.

Nieuwe klanten

Door de huidige drukte kunnen we op dit moment helaas geen nieuwe klanten aannemen. Excuses voor het ongemak. 

Zodra wij weer nieuwe klanten aannemen, kunt u zich op deze pagina inschrijven. 

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd