Nieuw: onze Senior Check

Met uitgebreide controles sporen we ouderdomsgerelateerde aandoeningen bij honden en katten op tijd op. In de Senior check zit lichamelijk onderzoek en uitgebreid laboratoriumonderzoek. Meer weten? Ga naar: Senior Check

Melissa
Paraveterinair

Melissa

Paraveterinair
Paraveterinair
Melissa
Paraveterinair

Ik ben Melissa en ik werk als paraveterinair bij AniCura Maastricht. Ik heb de studie Veterinary Technician gevolgd en afgerond in Roemenië. Mijn hele leven hebben wij al huisdieren en ik ben met dieren opgegroeid.

Mijn werk

Voornamelijk de zorg voor patiënten neem ik graag op mij en doe mijn uiterste best om de beste zorg te bieden en een passende behandeling te vinden samen met de dierenarts.

Daarnaast vind ik het erg leuk om te assisteren bij operaties en het bewaken van de recovery, helpen bij spoedeisende zorg en het doen van gebitsreinigingen. Ik help ook graag door advies te geven aan eigenaren.

Vier talen

Ik spreek 4 talen namelijk Engels, Roemeens, Hongaars en Spaans en kan dus veel eigenaren helpen in hun eigen taal, in de internationale stad Maastricht.

Vrije tijd

In mijn vrije tijd sport en schilder ik graag. Zelf heb ik een Siberische husky en heb ik een zwakke plek voor Dalmatiërs.

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd