Nieuw: onze Senior Check

Met uitgebreide controles sporen we ouderdomsgerelateerde aandoeningen bij honden en katten op tijd op. Meer weten? Ga naar: Senior Check

Jeroen  Kusters
Dierenarts

Jeroen Kusters

Dierenarts en praktijkmanagement
Dierenarts
Jeroen Kusters
Dierenarts en praktijkmanagement

Drs. J.F.M. (Jeroen) Kusters

Ik studeerde in 1996 af als dierenarts aan de Faculteit Diergeneeskunde van de Universiteit Utrecht. 

Als kind leerde ik al vroeg van mijn ouders over het wel-en-wee in de dierenartspraktijk. Ze leerden mij om ook met gevoel naar de patiëntjes en hun eigenaren te kijken en luisteren. 

Na werkervaring opgedaan te hebben in Frankrijk (tijdens mijn studie), VS en Oostenrijk, ging ik samen met mijn vrouw Daphne meewerken in de kliniek en ons kattenhotel. In 2006 namen we de kliniek volledig over van mijn ouders. 

Aanvankelijk woonden we met onze vijf katten boven de nieuw gebouwde kliniek. Inmiddels wonen we met onze drie prachtige dochters en onze drie katten Izzy, Bèr en Percy op fietsafstand van de praktijk.

Tandheelkunde

Ik heb sinds mijn afstuderen altijd al extra aandacht gehad voor de dierentandheelkunde. Ik  houd me, naast de reguliere spreekuren en interne diergeneeskunde, dagelijks bezig met eerste en tweede lijn tandheelkunde. Dit doen we ook op verwijzing van collega's uit binnen- en buitenland.

Naast het coachen van mijn team en het ontwikkelen van onze (lange termijn) visie, houd ik mij bezig met interne kwaliteitsontwikkeling. Ook ben ik actief als secretaris van de Nederlandse Werkgroep Veterinaire Tandheelkunde.

Cat friendly

Katten kunnen stress krijgen van een bezoek aan de dierenarts. Ik vind het belangrijk dat ze een zo fijn mogelijk bezoek aan de kliniek kunnen brengen. Daarom ben ik de Cat Advocate van onze kliniek, die Cat Friendly Silver is gecertificeerd. 

Vragen of meer informatie?

Heeft u vragen of wilt u een afspraak bij onze dierenkliniek? Neem contact met ons op.

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd