Welkom op onze vernieuwde website!

Een nieuw jasje, maar nog steeds met uw vertrouwde dierenarts.

AniCura Maastricht logo

Contact us

+31 (0) 43 3560555

maastricht@anicura.nl

De Beente 28, 6229 AV, Maastricht - Heugem

Daphne Kusters-Stapert

Daphne Kusters-Stapert

Management kattenhotel, back-office

Daphne Kusters-Stapert

Management kattenhotel, back-office

Ik ben verantwoordelijk voor het managen van het kattenhotel van AniCura Maastricht. Ook zorg ik voor de back-office van AniCura Maastricht. 

Ik heb de opleiding Gezondheidswetenschappen aan de Universiteit Maastricht gedaan met de afstudeerrichting Geestelijke Gezondheidkunde.

Interesse en expertise

Al mijn passies komen in dit beroep samen: leiding geven aan de dierenkliniek en het kattenhotel samen met mijn partner Jeroen en bovenal mijn grote passie: katten.

Het verzorgen van katten blijft een heel dankbaar beroep. Voor mij persoonlijk is het contact met de katten niet meer weg te denken uit mijn leven. Ze geven me altijd een positief gevoel en al ruim 20 jaar breng ik nog altijd mijn tijd heel graag door tussen de katten in het kattenhotel.

Daarbij vind ik het fijn om dit werk in het kattenhotel af te wisselen met andere back-office taken voor de dierenkliniek. Verzorging, leiderschap, back-office taken en werken aan kwaliteit vormen voor mij de perfecte combinatie voor voldoende afwisseling en uitdaging.

Katten & pilates

Wij hebben drie Britse Kortharen; Percy, Bèr en Izzy. Alledrie hebben we ze geadopteerd van klanten uit het kattenhotel. Ze betekenen heel veel voor ons hele gezin en ons huis is niet compleet zonder hun aanwezigheid.

Mijn grootste passie is al ruim 12 jaar Pilates. Daarnaast speel ik ook graag tennis en ga ik graag een rondje hardlopen. In mijn vrije tijd lees ik ook graag boeken en bezoek ik regelmatig het theater en filmhuis in Maastricht.

En bovenal breng ik natuurlijk heel graag tijd door met mijn drie dochters en man Jeroen.

Afspraak of meer informatie?

Heeft u vragen of wilt u een afspraak bij onze dierenkliniek? Neem contact met ons op.