Hoofddorp

Dierenkliniek Muiderbos

U bent van harte welkom met uw hond, kat, konijn of knaagdier bij Dierenkliniek Muiderbos, voorheen Sterkliniek Muiderbos. Ons team van dierenartsen en paraveterinairen biedt verschillende behandelingen voor uw dier.

Voor diereigenaren

Behandelingen

Ons aanbod

Contact

023 - 562 90 08

muiderbos@anicura.nl

Muiderbos 21a, 2134SM Hoofddorp

Routebeschrijving

Over ons

U bent van harte welkom bij Dierenkliniek Muiderbos. Voorheen heette de kliniek Sterkliniek Dierenartsen Hoofddorp.

Dierenarts in Hoofddorp - Muiderbos

Ons team van dierenartsen en paraveterinairen is een betrokken en ervaren team en staat klaar voor u en uw dier. Om ervoor te zorgen dat ons team up-to-date blijft met de ontwikkelingen binnen de diergeneeskunde, volgen zij nascholingen. 

De expertises van AniCura Dierenkliniek Muiderbos zijn op het gebied van konijn- en knaagdierzorg, tandheelkunde en lasertherapie. En met behulp van ons eigen laboratorium kunnen wij snel de juiste diagnose stellen.

AniCura Dierenkliniek Muiderbos

Onze dierenkliniek is volledig gerenoveerd met moderne apparatuur. Zo hebben wij een nieuwe, ruimere operatiekamer met gasnarcose en beademingsapparatuur. Verder hebben wij een röntgenapparaat, een echo-apparaat en een eigen laboratorium. Zo kunnen wij uw dier zo goed mogelijk helpen.

Alle medische apparatuur in de kliniek krijgt jaarlijks een controle door een externe partij. Zo dragen wij bij om de hoge kwaliteit van dierzorg te behouden. 

Uw dierenartsen in Muiderbos: onderdeel van AniCura netwerk

Omdat Dierenkliniek Muiderbos onderdeel uitmaakt van AniCura, is het voor de dierenartsen mogelijk om snel contact te leggen met andere dierenartsen en specialisten buiten Hoofddorp uit het AniCura netwerk. Zo kunnen wij kennis uitwisselen met andere dierenklinieken, maar ook om advies vragen. 

Heeft uw dier dus specialistische zorg nodig? Graag verwijzen we uw dier door naar een specialist binnen het betreffende vakgebied.

Voorheen Sterkliniek Hoofddorp

Voorheen heette onze dierenkliniek Sterkliniek Dierenartsen Hoofdorp en is veranderd naar Dierenkliniek Muiderbos. 

%

Royal Canin met 15% korting

Niet meer sjouwen met zware zakken, alles snel thuisbezorgd. Voor voedingsadvies, neem gerust contact op. Nu 15% korting op uw eerste order.
Ga naar de webshop

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd