Wij verwelkomen u graag op onze locaties aan de Hoofdvaart, Hoofddorp of in Nieuw-Vennep. Locatie IJweg sluit haar deuren op 1 juli 2024. Ga naar: AniCura Hoofddorp - Hoofdvaart

Zo bieden wij de beste kwaliteit

AniCura Hoofddorp staat voor kwaliteit. Zo houden we onder andere rekening met de aankoop en het onderhoud van de beste apparatuur, het medicijngebruik bij uw huisdier, en onderlinge kennisdeling. Zo garanderen we kwaliteit.

Apparatuur

Wij doen er alles aan om uw huisdier beter te maken. Om de beste zorg te geven hebben wij de beste apparatuur in huis gehaald. Onze apparatuur wordt daarom ook volgens de laatste inzichten onderhouden en gecontroleerd.

Zo krijgt ons narcose -en röntgenapparaat een jaarlijkse keuring en werken wij met schoonmaakprotocollen die wij nauw naleven.

Antibiotica resistentie

Vanuit QualiCura wordt de hygiëne in de praktijk dagelijks gecontroleerd en beheerd. In verband met resistentie gebruiken wij steeds minder antibiotica. Wij beperken dit altijd tot een minimum. Uiteraard zonder dat dit ten koste gaat van de gezondheid van het dier.

Ook werken wij internationaal nauw samen met AniCura-praktijken. Door middel van onderzoek geven wij vorm aan de toekomst van de diergeneeskunde.

Altijd op de hoogte van de laatste kennis

Al onze dierenartsen en assistentes volgen meerdere keren per jaar verschillende nascholingen. Tijdens een interne presentatie wordt die opgedane kennis doorgegeven aan de rest van het personeel. Zo blijven onze dierenartsen en assistenten zich ontwikkelen in hun vakgebied.

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd