Wij verwelkomen u graag op onze locaties aan de Hoofdvaart, Hoofddorp of in Nieuw-Vennep. Locatie IJweg sluit haar deuren op 1 juli 2024. Ga naar: AniCura Hoofddorp - Hoofdvaart

Over ons

Bij ons kunt u altijd terecht voor ‘alledaagse zorg’. Dus als u iets bij uw huisdier ontdekt wat u niet vertrouwt, bel gewoon even of maak online een afspraak.

Wij onderscheiden ons op de volgende 5 punten:

  1. ‘Voel je thuis!’ Wij gaan voor een huiselijke sfeer. We willen dat u zich welkom en op u gemak voelt als u bij ons binnenwandelt. Ons team bestaande uit 5 dierenartsen en 8 assistentes, bieden vanuit die basis nét dat beetje extra.

  2. Wij hebben een gevarieerd team. Met zeer ervaren dierenartsen en assistentes bieden wij veel uitgebreide behandelmogelijkheden op het gebied van röntgen, echo en gebitsbehandelingen. Vooral in dat laatste zijn we erg goed. Als uw hond of kat een probleem met het gebit heeft, lossen wij dat op.

  3. Hier bij AniCura Hoofddorp - IJweg bieden we ook verschillende begeleidingstrajecten. Denk bijvoorbeeld aan kitten- en puppybegeleiding, gebitsbegeleiding, nier- en schildklierbegeleiding en afvalbegeleiding.

  4. Alles wat wij doen, doen we volgens de laatste richtlijnen, inzichten en eisen. Zo bieden wij de beste zorg en  kunnen we de oprechte aandacht voor uw huisdier geven die het verdient.

  5. Wij willen zo transparant mogelijk zijn. Daarom willen we alles zo eerlijk, duidelijk en uitgebreid met u delen. Als uw een vraag heeft, staan we altijd voor u klaar!

Onze historie

Onze vestiging aan de IJweg maakt onderdeel uit van in totaal twee vestigingen in Hoofddorp. Beide praktijken zijn in 2007 overgenomen en opgezet door dierenarts Richard van Dortmont.

Nadat er eerst een paar keer verhuisd moest worden, zijn de locaties de laatste jaren uitgegroeid tot twee moderne praktijken die gezamenlijk ontzettend veel soorten behandelingen kunnen uitvoeren.

We hopen u snel eens te zien in 1 van de vestigingen. Liever niet voor een spoedgeval natuurlijk, maar voor kennismaking of voor preventieve zorg zoals een vaccinatie.

DiagNose Speurhonden Nederland

Sinds 2016 werken wij samen met DiagNose Nederland. DiagNose is marktleider op het gebied van speurhonden en is onder andere werkzaam op Schiphol.

De ruim 30 speurhonden van DiagNose staan bij ons onder behandeling.

Dicht bij Schiphol kunnen zij snel bij ons op de praktijk zijn en kunnen wij de dieren behandelen.

Voor meer informatie over DiagNose verwijzen wij u naar de website van DiagNose speurhonden.

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd