Wij verwelkomen u graag op onze locaties aan de Hoofdvaart, Hoofddorp of in Nieuw-Vennep. Locatie IJweg sluit haar deuren op 1 juli 2024. Ga naar: AniCura Hoofddorp - Hoofdvaart

hond in profiel

Onze dierenartsen en assistentes

Ons belangrijkste doel is simpel: uw respect en vertrouwen verdienen. Daar doen wij elke dag heel hard ons best voor, zowel richting u, als onderling, als naar de dieren toe.

Communicatie is hierbij heel belangrijk. Er is niks vervelenders dan dat u met vragen blijft zitten, terwijl er iets aan uw huisdier mankeert. Door transparant te zijn hopen we dit zoveel mogelijk te voorkomen.

We kijken altijd wie uw huisdier het beste kan helpen. Net als voor mensen worden sommige problemen beter behandeld door een specialist. Stel: uw kat heeft een gebroken poot, dan stabiliseren we uw kat en zorgen we ervoor dat hij geen pijn meer heeft. Als we op de foto's zien dat het een ingewikkelde breuk is dan overleggen we met de specialist en sturen we u, indien nodig, door. Zo krijgt uw huisdier de beste zorg. Wij vinden het belangrijk dat we onze eigen grenzen kennen.

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd