Welkom op onze vernieuwde website!

Een nieuw jasje, maar nog steeds met uw vertrouwde dierenarts.

Savanna Leenders

Savanna Leenders

Paraveterinair in opleiding

Savanna Leenders

Paraveterinair in opleiding

Werkzaam in ons team sinds:
2020

Speciale interesses:
Ik vind de diversiteit in dit vak erg leuk. Het assisteren in de OK en in de spreekkamer, het verzorgen van de dieren in de opname, het contact met de eigenaar en het dier. Ook leer ik steeds meer over het laboratorium.

Meer over Savanna

Waarom ben je praktijkhulp geworden?
Ik ben sinds september bezig met de cursus paraveterinair en kon eigenlijk niet wachten om in dit vak aan het werk te gaan en om mijn passie al uit te voeren. Ik wou al graag kennis en ervaring op doen en veel te weten komen over alles wat komt kijken in de praktijk.

Wat wil je bereiken in jouw dagelijkse werk?
De dieren op hun gemak stellen en om ze weer gezond en blij te maken. Ook zo dat de eigenaren weer met een lach op hun gezicht naar huis kunnen.

Vrije tijd

Wie zijn jouw gezinsleden?
Ik woon nog thuis bij mijn moeder en haar vriend in Harderwijk. Ik heb één broer en één zus die allebei uit huis zijn en mijn vader woont in Lelystad.

Wat betekent jouw huisdier voor jou?
Ik heb geen huisdier, maar rijd een super lief en leuk paard genaamd Gigs. Het is heerlijk om bij mijn paard mijn hoofd leeg te maken en even alles vergeten. Het mooie aan een paard is dat hij net zoals een hond, konijn of kat echt een maatje voor je kan zijn.

Heb je een levensmotto?
What doesn’t kill you makes you stronger.

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd