Welkom op onze vernieuwde website!

Een nieuw jasje, maar nog steeds met uw vertrouwde dierenarts.

Martine Carrière-Bothof

Martine Carrière-Bothof

Senior Dierenarts

Martine Carrière-Bothof

Senior Dierenarts

Werkzaam in ons team sinds:
1988

Speciale interesses:  
Interne geneeskunde, oogheelkunde, kynologie en fokkerij, KNO (keel, neus, oor) chirurgie, beeldvorming (echografie, scopie, radiologie etc.).

Meer over Martine

Waarom ben je dierenarts geworden? 
Ik kan me geen mooier vak voorstellen.

Wat is je doel met elke patiënt?
Een optimale kwaliteit van leven bereiken binnen de gegeven mogelijkheden.

Vrije tijd

Wie zijn jouw gezinsleden?
Mijn man Bob en hond Mack.

Wat betekent Mack voor jou?
Mack is mijn grote vriend en maatje, hij is nog jong en we moeten samen nog veel leren en beleven.

Heb je een levensmotto?
Doe het vandaag! Morgen is niet gegeven.

Over Martine Carrière:

Met ruim 30 jaar ervaring is Martine een gekende dierenarts in Nederland. Haar sterke affiniteit met de kynologie bracht haar gedurende haar gehele loopbaan in contact met de fokkers.

Gedurende 20 jaar loste zij kennel- en catteryproblemen op voor een grote voedingsfabrikant, gaf les op het gebied van fokken en vruchtbaarheid bij Kynotrain, de Martin Gaus Academie en bij het Kenniscentrum in Barneveld. Hierdoor heeft zij veel expertise opgedaan op het gebied van vruchtbaarheid en pediatrie, inclusief de chirurgie.

Naast haar dagelijks werk in de kliniek is zij nog steeds docent bij o.a. Tinley en de Martin Gaus academie, werkt mee aan onderzoeken inzake verbetering van de kynologie in het algemeen, heeft zitting in de klankbordgroep van de Raad van Beheer namens de Groep Geneeskunde Gezelschapsdieren en heeft zitting in de klankbordgroep ter vermindering van de schadelijke raskenmerken van de Faculteit Diergeneeskunde.

Haar grote kennis op het gebied van de inwendige ziekten wordt ook binnen de beroepsgroep erkend: al jaren neemt zij plaats in de jury onder leiding van Prof. Dr. Hazewinkel welke onderzoeken van jonge dierenartsen beoordeelt.

Veel van Martine haar werk gaat om vruchtbaarheid, (chirurgie) van pasgeborenen en jonge dieren en daarnaast is ze bijzonder vaardig in de fijne chirurgie aan keel, neus, oog en oor (KNOO).

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd