Sonja Wobbes
Paraveterinair

Sonja Wobbes

Paraveterinair
Paraveterinair

Sonja Wobbes

Paraveterinair

Mijn naam is Sonja Wobbes. Ik deel mijn huis met mijn hond Pascal, een geweldig lieve dame op leeftijd, en twee poezen. Inmiddels werk ik al meer dan 30 jaar met veel plezier bij deze kliniek!

Hoe het ruim 30 jaar geleden begon

In 1988 zat ik in het laatste jaar van mijn studie dierverzorging aan het Groenhorst College te Barneveld. Hiervoor had ik al een aantal stages gelopen en moest ik nog één keer een periode van zeven weken stage lopen, het liefst bij een dierenarts. Ik heb toen gesolliciteerd bij de dierenkliniek, destijds nog aan de Mr. P.J. Troelstraweg, en mocht er stagelopen. Later dat jaar haalde ik mijn diploma en mocht ik vakantiewerk komen doen in dezelfde kliniek. Dat vakantiebaantje werd een vaste baan en sindsdien maak ik dus deel uit van de “zusterclub” van deze kliniek. 

Gewichtsbegeleiding en voeding

Naast de gebruikelijke assistententaken (telefoon, balie, assisteren bij ingrepen bij dieren) ben ik ook gewichtscoach en voedingsconsulente. Moet uw dier afvallen of heeft u een vraag over voeding? Ik help u graag verder!

Massage bij angst

Een andere expertise van mij is TTouch®. Dit is een aanrakingsmethode die bij dieren onder andere een heel rustgevende werking heeft. In onze kliniek pas ik dit vooral toe bij dieren die erg angstig en onzeker zijn voor een behandeling.

 

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd