Laura van Leeuwen
Dierenarts

Laura van Leeuwen

Dierenarts
Dierenarts

Laura van Leeuwen

Dierenarts

Mijn naam is Laura van Leeuwen, opgegroeid in Haarlem. Ik woon sinds een paar jaar op het mooie eiland Terschelling en woon daar tussen de dieren; schapen, runderen, paarden, honden en een kat.

Studie

In 2013 ben ik afgestudeerd aan de Universiteit Utrecht. Na mijn afstuderen ben ik als waarnemend dierenarts werkzaam geweest in veel verschillende praktijken. Een waarneming bij AniCura Leeuwarden beviel zo goed dat ik ben blijven plakken. Sinds 2019 maak ik met veel pleizer deel uit van het vaste team.

Van kleins af aan

De liefde voor dieren zat er al vroeg in. Ook de wens om dierenarts te zijn is er al zo lang als ik me herinner. Tot op heden heb ik nog absoluut geen spijt van mijn keuze, de afwisseling en het contact met zowel baasje als dier maken het werk elke dag weer uitdagend. Ik voel me thuis in de spreekkamer en ben mij momenteel aan het verdiepen in de tandheelkunde.

Schapenhouderij

Thuis op Terschelling heb ik samen met mijn vriend een schapenhouderij met zo'n 350 schapen. Daarnaast hebben we Hereford runderen in het duingebied lopen, drie paarden, twee border collies en een kat met drie poten, meegenomen uit Nieuw Zeeland.

In mijn vrije tijd ben ik graag buiten en vind ik het leuk om te wandelen, paardrijden en lekker te eten met vrienden en familie.

 

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd