Chantal Aartsen
Paraveterinair

Chantal Aartsen

Paraveterinair
Paraveterinair

Chantal Aartsen

Paraveterinair

Wie ben ik

Ik ben Chantal en ben sinds augustus 2008 werkzaam bij AniCura Breda als paraveterinair dierenartsassistente. Ik heb Dierverzorging niveau 4 en paraveterinair dierenartsassistente gestudeerd.

Expertise

Ik heb onder andere veel ervaring in bloeddrukmetingen bij de kat en ben naast algemeen dierenartsassistente ook nier- en diabetesconsulente. Naast suikerziekte, nierziekte en kattengedrag heb ik ook endocrinologie als expertise. Als huisdieren een chronische ziekte hebben, wil ik eraan bijdragen dat ze ondanks hun ziekte nog een mooi leven kunnen hebben. Kattengedrag vind ik ook erg leuk. Vooral het kunnen lezen van de lichaamstaal van een kat om bepaald gedrag te begrijpen. We proberen op de praktijk de katten zo rustig mogelijk te behandelen en hebben op de Oosterhoutseweg een aparte wachtkamer voor katten. De afwisseling van werken met mens én dier is misschien wel wat ik het leukste van dit werk vind.

Vrije tijd

In mijn vrije tijd ben ik aan het genieten van mijn zoontje en vind ik het leuk om af te spreken met vrienden en familie. Heerlijk wandelen in de buitenlucht, sporten of met mooi weer naar het terras of naar het strand. In het weekend ga ik regelmatig naar Bachata en Salsafeesten. Verder heb ik op dit moment geen huisdieren. Een paar jaar geleden heb ik helaas mijn hond moeten laten inslapen.

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd