Femke
Dierfysiotherapeut

Femke

Dierfysiotherapeut
Dierfysiotherapeut

Femke

Dierfysiotherapeut

Femke is dierenfysiotherapeut, chiropractor en osteopaat voor dieren. Als behandelaar streeft Femke van Hoeij altijd naar het beste resultaat voor het dier. Belangrijke aspecten hiervoor zijn goede en regelmatige scholing, ervaring van de therapeut maar ook samenwerking. Dankzij bijscholing en het volgen van cursussen in haar vakgebied blijft ze op de hoogte van de nieuwe technieken en ontwikkelingen.

Lees ook: dierfysiotherapie, chiropractie en osteopathie bij AniCura Breda

Samenwerking met dierenartsen en paraveterinairen

De osteopaat/fysiotherapeut werkt bij het genezingsproces vooral nauw samen met de dierenartsen om het dier zo goed mogelijke zorg te bieden. Dit gebeurt door onder andere: overleg, uitwisseling van medische gegevens en evaluatie van het behandelproces.

Zo kunnen veterinaire zorg en paramedische zorg zoals osteopathie en fysiotherapie elkaar heel goed aanvullen. Daarnaast is er ook goede communicatie met de paraveterinairen van de dierenkliniek en met andere betrokken disciplines zoals gedragstherapeuten. Het dier staat altijd centraal in het behandelproces. Door het dier goede zorg te bieden wordt de eigenaar natuurlijk ook het beste geholpen!

Maak een afspraak

U kunt voor een consult worden doorverwezen door uw dierenarts of op eigen initiatief een afspraak maken. Neem contact met ons op.

Femke van Hoeij

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd