AniCura Breda

AniCura Breda - Heksenwiel

Onze ervaren dierenartsen en paraveterinairen zorgen met passie en veel kennis voor uw dier. Met de beste apparatuur helpen we uw dier bij AniCura Breda locatie Heksenwiel. Maak wel altijd even een afspraak.

gezondheidscontrole kat
Voor diereigenaren

24/7 bereikbaar voor spoed

Spoed

Contact

076 - 572 29 99

breda@anicura.nl

Heksenakker 114, 4823 JP Breda

Routebeschrijving

Over AniCura Breda in Heksenwiel

Het team van AniCura Breda staat voor u en uw huisdier klaar!

 

Locatie Heksenwiel: onderdeel van AniCura Breda

AniCura Dierenziekenhuis Breda heeft vijf verschillende locaties, waaronder locatie Heksenwiel. Uw huisdier kan bij alle locaties algemene zorg krijgen, zoals vaccinaties of consulten. Voor complexe ingrepen of uitgebreide onderzoeken bent u welkom bij locatie de AniCura Dierenziekenhuis Breda of Taxandria. Onze spoeddienst is 24/7 bereikbaar. Wij zijn altijd bij u in de buurt: 

Meer weten? Ga naar: over ons

Meer dan een gewone dierenarts: Dierenziekenhuis Breda

Bij AniCura brengt een vast team van dierenartsen en paraveterinairen uw huisdier de beste zorg mogelijk. Met kundige dierenartsen kunnen we meer doen dan een gewone dierenarts. U kunt bij ons terecht met uw hond, kat, konijn, fret, knaagdier, vogel of reptiel voor uiteenlopende problemen met uw dier. Een doorverwijzing is dan ook zelden nodig. Wel kan het zijn dat we u doorverwijzen naar één van onze andere dierenarten in een dierenkliniek met meer faciliteiten.

Ons team is deskundig in onder andere orthopedie, endoscopie, fysiotherapie, chirurgie en tandheelkunde bij dieren. Meer weten? Ga naar: onze expertises

Dierenarts Heksenwiel: kwaliteit voorop

De diergeneeskundige wereld blijft zich ontwikkelen. Om de kennis van onze dierenartsen en paraveterinairen up-to-date te houden, volgen wij continu nascholing, ook bij onze locatie in Breda Heksenwiel.

Locatie Heksenwiel is onderdeel van het AniCura netwerk. Zo kunnen wij samenwerken met experts en specialisten uit het hele land, zodat u verzekert kunt zijn van goede zorg voor uw dier door de beste dierenartsen.

De poli in Breda Heksenwiel

De dierenartsen en dierenartassistenten op onze locatie in Breda Heksenwiel helpen uw dier met professionele zorg. Wij fungeren als de polikliniek van de locatie AniCura Breda - Taxandria

%

Royal Canin met 15% korting

Niet meer sjouwen met zware zakken, alles snel thuisbezorgd. Voor voedingsadvies, neem gerust contact op. Nu 15% korting op uw eerste order.
Ga naar de webshop

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd