Debbie van Breukelen - fysiotherapeut

fysiotherapeut Debbie

Fysiotherapeut

Het werken met dieren

Sinds november 2015 werk ik met heel veel plezier als dierfysiotherapeut bij Anicura Kennemerland. Van kinds af aan ben ik al gek van dieren daarom besloot ik daar iets mee te doen. Ik vind het heerlijk om de hele dag met dieren te werken. Het mooie aan mijn werk vind ik om dieren een stem te geven en hen de hoogst haalbare kwaliteit van leven te kunnen bieden.

Van fysiotherapeut naar dierfysiotherapeut

Ik heb eerst vier jaar humane fysiotherapie gestudeerd en één jaar hierin gewerkt. Daarna begon ik aan de tweejarige deeltijdopleiding tot dierfysiotherapeut. Deze opleiding heb ik in 2013 afgerond waarna mijn bedrijf ‘Van Breukelen Dierfysiotherapie’ heb opgezet. Als dierfysiotherapeut behandel ik naast honden ook paarden.

Nascholing

Ik ben praktiserend lid bij de beroepsvereniging de Nederlandse Vereniging voor Fysiotherapie bij Dieren (NVFD). Dit betekent dat ik regelmatig nascholing volg om up-to-date te blijven. Het onderwerp van de nascholing heeft bijna altijd te maken met het bewegingsapparaat.

Huiskat Puk

Ik woon samen met mijn man, ons zoontje en onze kat in Velserbroek. Onze kat heet Puk en het is een echte huiskat. Waar wij gaan, gaat hij. Helaas is zijn gezondheid niet optimaal waardoor ik elk jaar wel een keer met hem naar de dierenarts moet.

Mijn hobby’s zijn dansen, yoga en paardrijden. Ook ga ik graag op reis of geniet ik van de natuur.