dierenarts konijn
AniCura Kennemerland

Uw dierenarts in Velserbroek

Telefoon Openingstijden van vandaag
08:00 - 20:00

Uw AniCura dierenartsen in Velserbroek

Onze dierenartsen in Velserbroek doen er alles aan doen om uw huisdier weer gezond te krijgen én te houden. We zijn modern en uitgebreid uitgerust, dat is een fijn idee als er iets met uw dier is.

Over ons

Ontdek ook AniPlan®

Ziekte en pijn bij uw dier wilt u natuurlijk het liefste voorkomen. Met het zorgplan AniPlan® krijgt uw dier voordelig alle preventieve zorg om gezond te blijven.

Lees meer
AniPlan

Zowel voor onze hond als voor onze baardagamen komen wij bij AniCura. Geweldig top team dat voor zowel jou als je dier klaar staat. Nogmaals heel veel dank voor alle zorgen.

Priscilla

Een sterk team van dierenartsen in Velserbroek

Omdat we 6 locaties in deze regio hebben, kan iedere dierenarts zich verdiepen in een bepaald onderwerp. Denk aan dermatologie, nierproblemen of een specifiek diersoort. Door de gezamenlijke kennis en kunde van onze dierenartsen en de uitgebreide uitrusting van de kliniek kunnen we veel voor uw dier betekenen als hij ziek is. Kwaliteit en service staat voorop in Velserbroek.

Dierenkliniek in het weekend en avond open

Doordat we een groot team van dierenartsen en assistenten hebben, zijn onze openingstijden ruim. In onze dierenkliniek in Velserbroek kunt u zes dagen per week terecht en zijn we doordeweeks iedere dag tot 20:00 uur open.

Dierenarts voor Haarlem Noord

Onze dierenkliniek ligt vlakbij Haarlem Noord. Binnen een paar minuten rijden bent u bij onze dierenartsen in Velserbroek. Parkeren kan hier makkelijk voor de deur.

Vergelijking aangeboden door Vergelijkdirect.com