kattenhotel stroowaert
Meer dan alleen zorg voor uw kat

Kattenhotel Stroowaert

Telefoon Openingstijden van vandaag
09:00 - 17:00

Kattenhotel Stroowaert

Kattenhotel Stroowaert wordt gerund door dierenartsen en paraveterinairen van AniCura Dierenziekenhuis Stroowaert. Daardoor zal naast de intensieve dagelijkse zorg, ook snel en adequaat medische zorg kunnen worden geboden. De dierenarts zit tenslotte om de hoek!

Huisregels

Kattenhotel in Oud-Beijerland

Kattenhotel Stroowaert is hét kattenhotel (ook wel kattenpension) van de regio Hoeksche Waard komen klanten naar ons toe op zoek naar een dierenpension. Naast katten zijn ook cavia's, konijnen en hamsters welkom. Dierenartsen en paraveterinairen van AniCura Stroowaert zullen over uw dier waken. Daarom is naast de dagelijkse zorg ook snelle en passende medische zorg. 

Lees onze huisregels

Ga naar huisregels

Afspraak, reserveren of contact met ons Kattenhotel?

Contact

Kattenpension, of kattenhotel?

De term kattenhotel en kattenpension wordt beiden gebruikt in Nederland, maar komt vaak op ongeveer hetzelfde neer.

Ons kattenhotel in Oud-Beijerland heeft als unieke factor de goede zorg van AniCura Dierenziekenhuis Stroowaert in Oud-Beijerland, waarmee uw kat in de beste handen is, ook in bijzondere gevallen.

Dierenpension: cavia's, konijnen en hamsters

Naast onze functie als voornamelijk kattenhotel / kattenpension, zijn wij een pension voor cavia's, konijnen en hamsters. Wilt u een langere of kortere periode op vakantie en zoekt u bijvoorbeeld een pension voor uw konijn? Wij helpen u graag. Neem even contact met ons op om uw wensen te bespreken.

Dierenpension Regio Hoeksche Waard

Oud-Beijerland, Numansdorp en Barendrecht - tot aan Strijen toe en heel

Wij zijn onderdeel van AniCura Stroowaert

Locaties Stroowaert

Contact 

Afspraak, reserveren of contact opnemen? Ga naar: contact