Voorwaarden

De voorwaarden van Kattenhotel Maastricht.

Voor wie?

Het kattenhotel “De Gelaarsde Kat” is uitsluitend gericht op de opvang van katten. Honden kunnen wij helaas niet toelaten. Niet gecastreerde katers kunnen wij slechts tot een leeftijd van 8 maanden toelaten in ons kattenhotel. Bij de intake van elke kat wordt de algemene gezondheid gekeurd. Alleen katten die voldoende gezond blijken te zijn nemen wij op in ons kattenhotel.

Wat moet u meebrengen?

Bij opname dient u een geldig vaccinatiebewijs mee te brengen (kattenziekte maximaal 3 jaar oud en niesziekte maximaal 1 jaar oud), voor het welzijn van u kat en andere katten die in het kattenhotel logeren. De vaccinatie dient minimaal 2 weken vóór aanvang van het verblijf in het kattenhotel te zijn gegeven.

Daarnaast willen wij ook alle katten preventief ontvlooien en ontwormen alvorens zij het kattenhotel binnentreden. Indien u zelf geen vlooien- en/of wormbehandeling heeft gegeven, zullen wij dit bij binnenkomst doen omdat u kat altijd in een groep zal worden geplaatst. Dus ook als u kat thuis NIET naar buiten gaat en/of in aanraking komt met andere katten dient uw kat ontvlooid en ontwormd te zijn om de gezondheid van alle katten in de groep te waarborgen!

Katten die afkomstig zijn uit het buitenland dienen FIV en FeLV getest te zijn en de resultaten van de bloedtest mee te nemen naar het kattenhotel. Alle benodigdheden voor uw kat, zoals eet- en drinkbakjes, kattenbak etc., zijn in ons kattenhotel aanwezig en hoeft u niet mee te brengen.

Hotelprijs?

Voor actuele prijzen van de verblijven in ons kattenhotel bekijkt u onze tarieven pagina: tarieven.

Reservering en aanbetaling?

U bent verzekerd van een plaats in ons kattenhotel wanneer u een aanbetaling doet van €26,50 op IBAN NL82 RABO 0306 569 795 / BIC RABONL2U t.n.v. AniCura Maastricht B.V. o.v.v. Reservering kattenhotel van [datum brengen] ….. tot …… [datum ophalen].

Reserveer tijdig

Ons advies is om tijdig te reserveren, vooral tijdens de schoolvakanties. Wij zijn het hele jaar geopend voor het verblijf van uw kat, met uitzondering van de maand november.

Annulering?

Teruggave van het reserveringsgeld geschiedt zonder uitzondering: Bij ziekte, ongeval of overlijden van de kat vooraf aan het verblijf. Bij ziekte, ongeval of overlijden van de eigenaar of familie in de eerste graad. Bij weigering van opname van uw kat in het kattenhotel i.v.m. gezondheidskeuring.

Ziekte?

Ons kattenhotel stelt zich ten doel uw kat een optimale verzorging te geven. Ondanks dat kan het toch voorkomen dat uw kat ziek wordt. Wanneer uw kat medische hulp nodig heeft kunnen wij direct een beroep doen op AniCura (dierenartsen) Maastricht, die aan ons kattenhotel verbonden is. Wij maken u erop attent dat u als eigenaar altijd verantwoordelijk blijft voor alle hieruit voortvloeiende kosten. Wanneer u reserveert voor uw kat in ons kattenhotel, geeft u te kennen met bovenstaande voorwaarden in te stemmen.

Verzorging, gezondheid en het welzijn van de hotelgasten staan hoog in het vaandel!

Let op! Het kattenhotel is de gehele maand november gesloten.

Verdere voorwaarden en beleid

In veel gevallen bent u klant bij onze kattenkliniek waarvoor bovengenoemde voorwaarden gelden. Voor verdere voorwaarden die hierin niet worden genoemd, gebruik onderstaande links.

AniCura Netherlands is onderdeel van MARS Incorporated. Onderstaande links leiden naar de beleidspagina's van MARS Inc. 

Privacy

Legal

Cookies notice

AniCura is an Affiliate of MARS