Kattenhotel Maastricht

Kattenhotel De Gelaarsde Kat (gesloten)

Telefoon Openingstijden van vandaag
Gesloten
Maak afspraak

Gesloten per 1 juni 2022

Tot 1 juni 2022 kan uw kat nog bij ons logeren, nieuwe reserveringen die na deze datum vallen worden niet meer aangenomen. Alle lopende reserveringen die al geboekt staan blijven geldig en deze gasten zijn uiteraard nog van harte welkom!

Onze faciliteiten

Over de sluiting per 1 juni 2022

Tot 1 juni 2022 kan uw kat nog bij ons logeren, reserveringen die na deze datum vallen worden niet meer aangenomen. Alle lopende reserveringen die al geboekt staan blijven geldig en deze gasten zijn uiteraard nog van harte welkom!


Wij zullen ook telefonisch niet meer bereikbaar zijn, alleen nog via email. Algemene vragen evenals reserveringen tot 1 juni 2022 kunnen gericht worden aan: kattenhotel.maastricht@anicura.nl

Iedereen die een persoonlijke boodschap wil richten aan Daphne en/of Jeroen Kusters kan gebruik maken van:
daphne.kusters-stapert@anicura.nl

De afgelopen 35 jaar was een prachtige en intense tijd, waar we met veel mooie herinneringen op terugkijken. Dit was uiteraard niet tot stand gekomen zonder onze trouwe hotelgasten en hun baasjes. We zijn enorm dankbaar voor het in ons gestelde vertrouwen al die jaren, mede daardoor is het kattenhotel uitgegroeid tot een begrip in de regio en ver daarbuiten. Bedankt aan jullie allen die dit mogelijk hebben gemaakt!

Bijzondere dank gaat uit naar onze (schoon)ouders Jo en Joke Kusters die de oprichters waren van het kattenhotel aan de Hertogsingel in Maastricht. Daphne heeft vanaf 1997 van hun het vertrouwen gekregen mee te mogen werken in het kattenhotel en met alle plezier dit prachtige bedrijf samen met Jeroen overgenomen.

Daarnaast uiteraard veel dank aan de vaste medewerkers Brigitte, Jenny en Mandy. Maar ook dank aan alle vakantiekrachten die altijd voor de gasten klaarstonden tijdens vakanties, weekenden en feestdagen.

Wij wensen al onze hotelgasten en kattenliefhebbers alle goeds toe!


Hartelijke groeten, Daphne en Jeroen Kusters