kitten knuffelen
Welkom bij AniCura IJmond

Uw dierenarts in IJmuiden

Telefoon Openingstijden van vandaag
Gesloten

Uw AniCura dierenartsen in IJmuiden

We werken met een kundig en enthousiast team om uw dier de beste zorg te geven. Onze dierenartsen hebben expertise op verschillende gebieden van de diergeneeskunde, zo hebben we enorm veel kennis in huis.

Over ons

Ontdek ook AniPlan®

Ziekte en pijn bij uw dier wilt u natuurlijk het liefste voorkomen. Met het zorgplan AniPlan® krijgt uw dier voordelig alle preventieve zorg om gezond te blijven.

Lees meer
AniPlan

Wat een geweldig goede praktijk is dit. Alle lof. Iedereen is erg lief voor de dieren. Er wordt ruim de tijd genomen en altijd goede uitleg.

Corry

Vergelijking aangeboden door Vergelijkdirect.com

Kennis van onze dierenartsen in IJmuiden

Omdat we een groot team van dierenartsen hebben, is er ruimte voor iedere dierenarts om zich vast te bijten in een bepaald deel van de diergeneeskunde. Zo hebben we bijvoorbeeld een dierenarts die alles over vogels en reptielen weet, maar ook een dierenarts die veel over huid-, oog-, of gewrichtsproblemen weet.

De dierenarts van regio IJmond vindt u in IJmuiden

Wij gaan voor de beste zorg voor uw dier. En goede service. Met een gerust hart kunt u met uw dier bij onze dierenarts in IJmuiden langskomen. Liefdevolle zorg en goede service. Zo bellen we altijd even na een operatie om te kijken of alles goed gaat. Want de zorg gaat thuis gewoon door en dat weten we als geen ander.