poot hond

Senioren maand met speciale actie

Het senioren consult bij de dierenarts, speciaal voor uw hond of kat vanaf 7 jaar. Het helpt ze aan een kwalitatief goede oude dag, want we hebben vaak niet eens door dat onze dieren te maken krijgen met ouderdomskwaaltjes.

“Ach, die hond heeft een beetje moeite met opstaan” of “Tja, hij slaapt veel”. Het geeft aan dat we wel weten dat onze dieren ouder worden maar vaak geen idee hebben of zij daar last van hebben. Het is ook moeilijk te bepalen zo van de buitenkant. Wil je werkelijk weten hoe je oudere huisdier eraan toe is? Laat hem of haar dan controleren door onze dierenarts.

In november en december “seniorconsult” voor €34,00 + 15% korting op een urine- en/of bloedonderzoek (orgaanfuncties).

Een senioren consult bestaat uit een consult waarbij de volgende zaken uitvoerig worden bekeken:

Urineonderzoek

U kunt zelf wat urine opvangen van uw hond of kat. We hebben maar een klein beetje nodig om een volledig urineonderzoek uit te kunnen voeren. We kunnen zo al een hoop te weten komen over de gezondheid van uw huisdier.

Bloedonderzoek (orgaanfuncties)

Zowel bij de hond als de kat is het vrij eenvoudig wat bloed af te nemen. Het bloed wordt veelal afgenomen uit een hals ader of een ader in de poot. De hoeveelheid bloed is minimaal. Onze ervaring leert dat bloedafname bij dieren nauwelijks stress oplevert. We komen zo te weten of de orgaanfuncties van uw huisdier in orde zijn of problemen vroegtijdig opsporen.

Actie verlengt tot eind december 2021

Door groot succes hebben we besloten deze actie te verlengen tot eind december. U kunt dus nog tot en met eind december 2021 gebruik maken van deze actie. Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak.