2 rennende honden

De nieuwe naam van onze kliniek is AniCura Hoogvliet en AniCura Spijkenisse. Natuurlijk staan we ook na deze wijziging met de beste zorg voor uw huisdier klaar! Wat betekent deze overgang voor u en uw huisdier? Waarom sluiten we ons aan bij AniCura en wat is AniCura? Dat leest u hier.

Nieuwe start

De nieuwe naam zien wij als een nieuwe start. Daarbij hebben we de afgelopen maanden hard gewerkt aan het verbeteren van de kliniek.

Wat betekent het voor u en uw huisdier?

Behalve nieuwe logo’s op ons gebouw, nieuwe aankleding in de kliniek en een nieuwe website verandert er niet veel. De persoonlijke en best mogelijke zorg die u van ons gewend bent, wordt als onderdeel van AniCura alleen maar beter.

Door de overstap naar AniCura heeft uw dierenkliniek en -arts makkelijker toegang tot de laatste kennis en ontwikkelingen binnen de diergeneeskunde. Met deze toegang kunnen we uw huisdier nog beter behandelen. Ook werken we binnen AniCura nauw samen met specialisten, die als nodig meedenken voor de beste behandeling voor uw dier.

Katvriendelijke kliniek in Hoogvliet

Door ons aan te sluiten bij AniCura, kunnen we de kliniek nog beter maken. Dit jaar starten we met een verbouwing in Hoogvliet waarbij we de kliniek in Hoogvliet katvriendelijker maken en onze service uitbreiden. Zo komt er:

Het Sterkliniek Dierenartsen kwaliteitssysteem

Het Sterkliniek Dierenartsen kwaliteitssysteem wordt door AniCura overgenomen. Dit kwaliteitssysteem combineert AniCura met haar eigen kwaliteitssysteem. Denk bijvoorbeeld aan regelmatige controles van apparatuur, strikte veiligheids- en kwaliteitseisen en verplichte nascholing. Dus ook als onderdeel van AniCura kunt u bij ons rekenen op diergeneeskundige zorg van hoog niveau!

Waarom we gekozen hebben voor aansluiting bij AniCura

Als onderdeel van het grote internationale netwerk aan dierenklinieken van AniCura kunnen wij nog beter voor uw huisdier zorgen. Zo kunnen we dankzij AniCura de kwaliteit van onze zorg verder verbeteren, bijvoorbeeld door meer te investeren in apparatuur en de ontwikkeling van nieuwe behandelingen.

Wat is AniCura?

AniCura is één van Europa’s grootste aanbieders van geneeskundige zorg voor huisdieren. Per jaar behandelen de dierenartsen van AniCura meer dan 3.3 miljoen huisdieren in 400 klinieken in heel Europa, waarvan meer dan 80 in Nederland.

Door een goede samenwerking tussen de klinieken in Europa en Nederland kunnen de dierenartsen snel en makkelijk kennis uitwisselen, gebruik maken van moderne apparatuur en opleidingen volgen. Zo werken alle aangesloten klinieken van AniCura samen aan de diergeneeskunde van de toekomst. Lees ook: Over AniCura

Vragen

Samen met het enthousiaste team van dierenartsen, paraveterinairen en assistenten kijken we uit naar deze nieuwe start. Heeft u een vraag over deze verandering? Bel of mail ons gerust, wij vertellen u er graag meer over.