Laatste week: AniCura Spijkenisse sluit

AniCura Spijkenisse sluit. Wat betekent dit voor u en uw huisdier?

We hebben de afgelopen 25 jaar met veel plezier en liefde uw huisdier in Spijkenisse geholpen. Per 16 juli 2021 sluiten we de kliniek aan de Kastanjestraat 6 definitief.

Waarom sluiten we de kliniek?

De reden dat we de locatie in Spijkenisse sluiten, is dat het huidige pand niet meer voldoet aan de kwaliteitseisen van AniCura. Bovendien willen we u en uw dier de beste zorg geven. Omdat onze locatie in Hoogvliet aan al onze eisen voldoet, heten we u voortaan graag daar welkom.

Wat betekent de sluiting voor u en uw huisdier?

U kunt nog tot en met 16 juli 2021, tijdens onze openingstijden, in Spijkenisse terecht voor bijvoorbeeld het ophalen van medicijnen en voeding of als u vragen heeft over deze sluiting. De openingstijden zijn: maandag t/m vrijdag van 13:00 tot 17:30 uur.

Na 16 juli helpen we u en uw huisdier graag verder op onze hoofdlocatie in Hoogvliet. Ook hier kunt u met uw AniPlan en SterPlan terecht.

Na 16 juli kunt u terecht bij AniCura Hoogvliet

Na 16 juli kunt u terecht bij onze locatie in Hoogvliet aan de Klaasje Zevensterstraat 135. Deze locatie zit maar acht minuten rijden van de kliniek in Spijkenisse.

Over AniCura Hoogvliet

Sinds 2010 is AniCura Hoogvliet de hoofdlocatie van AniCura Hoogvliet | Spijkenisse. Vorig jaar hebben we de kliniek in Hoogvliet omgetoverd tot een moderne kliniek die van alle gemakken is voorzien om uw dier de beste zorg te kunnen geven. Denk aan:

Ook hebben we in Hoogvliet verschillende medische apparaten zodat we uw huisdier nog sneller kunnen helpen. Bijvoorbeeld:

Rondleiding AniCura Hoogvliet

 

Ga naar de website van AniCura Hoogvliet

Speciaal voor u een welkomstcadeau

Speciaal voor u, als trouwe klant van AniCura Spijkenisse, krijgt u een exclusief welkomstcadeau t.w.v. € 25 bij uw eerste afspraak in Hoogvliet. Het cadeau bestaat onder andere uit: een EHBO-set, een mok, een goede tandenborstel en iets lekkers voor uw huisdier.

U ontvangt het welkomstcadeau tot 1 juli 2022

Maak voor 1 juli 2022 een afspraak in Hoogvliet voor bijvoorbeeld een gezondheidscontrole, gebitscontrole of andere behandeling of dienst, en ontvang het welkomstcadeau. Geef bij het maken van de afspraak even aan dat u klant bent van AniCura Spijkenisse. Wij zorgen dat het welkomstcadeau voor u klaarligt.

Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak: 010 - 295 05 30.

Vragen

Heeft u vragen of wilt u meer weten wat de sluiting van AniCura Spijkenisse voor u en uw huisdier betekent? Neem gerust contact met ons op!