Dierenarts met kat

Over ons

Liefdevolle zorg door deskundige dierenartsen en paraveterinairen: we helpen u en uw dier graag! Ook voor revalidatie of pijnbehandeling bij uw huisdier zit u bij ons goed.

Dé dierenarts in Hoogvliet en Spijkenisse

U en uw dier zijn van harte welkom in één van onze twee klinieken:

In onze moderne hoofdlocatie in Hoogvliet werkt ook een revalidatietherapeute en een manuel therapeut met expertise in pijn en revalidatie.

Uw dier in goede handen

Een betrokken en hecht team staat klaar voor uw huisdier. Heeft uw dier klachten of wilt u uw dier laten inenten of steriliseren/castreren? We kijken uw dier altijd goed na. We doen er alles aan om goede zorg te leveren, altijd met aandacht voor u en uw huisdier. We nemen ook tijd voor een afspraak, zodat u al uw vragen kunt stellen en met een gerust gevoel naar huis gaat.  

Heeft uw dier een operatie nodig, bijvoorbeeld voor een castratie of na een ongeval? Onze operatiekamer is volledig ingericht met de modernste snufjes. 

Bekijk ook:

Ook voor vogels en reptielen

Onze dierenartsen Sonja Weerdenburg en Ellen van der Zaag hebben veel ervaring met de zorg voor vogels en reptielen. Zij helpen u graag met advies en de juiste zorg. Sonja Weerdenburg werkt ook in de kliniek in Spijkenisse.

Trimsalon

Heeft uw hond, kat of konijn een trimbeurt nodig? Wij werken samen met Trimster Janine Varekamp. Maak telefonisch een afspraak via 06 - 15 23 75 36.

Expertise in revalidatie en pijn

Heeft uw hond of kat een operatie gehad of pijn door artrose? Met revalidatie en/of de juiste medicatie helpen we uw dier om weer zo pijnvrij mogelijk te bewegen. Bij AniCura Hoogvliet vindt u alle voorzieningen en kennis voor een goed herstel. Naast een moderne revalidatieruimte is paraveterinair Marjolein Adriaensens gediplomeerd revalidatie practicus. Zij heeft als revalidatieherapeute en manuel therapeute jarenlange ervaring.

Lees ook: revalidatie en pijn

Katvriendelijke Spreekkamer

Vindt uw kat het bezoek aan de dierenarts spannend of erg stressvol? In Spijkenisse is er een katvriendelijke spreekkamer. In deze ruimte zijn er geen honden en zorgen we voor extra comfort voor uw kat. Onze paraveterinair Sharmila Algoe is kattengedragskundige.

Lees ook: katvriendelijke kliniek

Samen houden we uw dier gezond

U wilt het beste voor uw dier, en voorkomen is natuurlijk beter dan genezen. Maak daarom kennis met ons AniPlan: een voordelig pakket aan preventieve zorg voor uw huisdier. In dit pakket zit bijvoorbeeld de jaarlijkse gezondheidscontrole, waarmee we ziektes vroeg kunnen ontdekken en zo meer voor uw dier kunnen doen. 

Hoge kwaliteit aan zorg 

Zorg van een constant hoog niveau, daar staan wij als AniCura voor. Samen andere dierenklinieken over het hele land werken we aan de beste zorg voor uw dier. Dit doen wij door:

De ontwikkelingen in de diergeneeskunde gaan hard. Met continue bijscholing blijven we op de hoogte van de modernste technieken, om zo uw dier zo goed mogelijk te helpen. 

Neem contact op

Heeft u een vraag over uw dier of wilt u dat we uw dier onderzoeken? Neem vrijblijvend contact met ons op, we helpen u graag verder!