honden kat op de bank
AniCura Hoogvliet

Uw dierenarts in Hoogvliet

Telefoon Openingstijden van vandaag
09:00 - 19:00

Voor spoed buiten openingstijden kunt u terecht bij Rijswijk. Bel 085 - 483 13 00

De dierenartsen van AniCura Hoogvliet

Bij dierenkliniek AniCura Hoogvliet staat een hecht team van dierenartsen en paraveterinairen met liefdevolle zorg klaar voor uw dier. Ook voor revalidatie of pijnbehandeling is uw huisdier bij ons in goede handen. Maak altijd even een afspraak.

Over ons

Ontdek ook AniPlan®

Ziekte en pijn bij uw dier wilt u natuurlijk het liefste voorkomen. Met het zorgplan AniPlan® krijgt uw dier voordelig alle preventieve zorg om gezond te blijven.

Lees meer
AniPlan
Hond bij de dierfysiotherapeut

Pijn en revalidatie bij huisdieren

Alles over pijn en revalidatie bij honden en katten

Voorheen Sterkliniek Rotterdam Hoogvliet

Voorheen heette onze dierenkliniek Sterkliniek Rotterdam Hoogvliet. Met een toegewijd team zijn we verder gegaan onder de naam AniCura Hoogvliet.

Aansluiting bij AniCura

Met onze aansluiting bij AniCura werken we continu verder aan verbetering van onze diergeneeskundige zorg. We leren van elkaar, doen aan (verplichte) bijscholing en werken aan een sterk en betrokken team dat niet alleen goede zorg levert, maar ook naar u als baasje luistert.

We staan voor een warme sfeer, ontvangst en behandeling en heten u van harte welkom.

Lees hier meer: Over AniCura

Heeft u vragen? Laat het ons weten!

Heel goed! Neemt ruim de tijd, deskundig en heel lief met de hond. Deze kliniek zal ik zeker aanbevelen.

Ellen Ga naar Google Reviews

Royal Canin thuisbezorgd mét 15% korting

Niet meer sjouwen met zware zakken, alles wordt snel thuisbezorgd. Neem gerust contact op als u eerst voedingsadvies wilt. Bestel nu en krijg 15% korting op uw eerste order.

Ga naar de webshop
Royal Canin voer met korting thuisbezorgd

Dé dierenkliniek van Hoogvliet

Liefdevolle zorg door ervaren dierenartsen en paraveterinairen: we staan bij dierenkliniek AniCura Hoogvliet klaar voor u en uw dier. Bij elk dierenartsbezoek nemen we de tijd voor u en uw dier, zodat u rustig al uw vragen kunt stellen.

Heeft uw dier een behandeling of operatie nodig? Onze kliniek is voorzien van moderne technieken en voorzieningen voor goede zorg. Lees ook: over ons

Revalidatie voor uw dier in Hoogvliet

Bij dierenkliniek AniCura Hoogvliet zijn ook voorzieningen aanwezig om uw dier weer zo pijnvrij mogelijk te laten bewegen, bijvoorbeeld bij artrose of na een operatie. Zo beschikken we over een eigen revalidatieruimte en een gediplomeerd revalidatie practicus. Lees ook: pijn en revalidatie

Kwaliteit voorop

AniCura Hoogvliet staat voor zorg van een constant hoog niveau. Zo volgen wij regelmatig nascholing om onze kennis up-to-date te houden en wordt onze apparatuur regelmatig gecontroleerd. Alles om uw dier te helpen met de best mogelijke zorg!

Afspraak met dierenarts in Hoogvliet?

Wilt u afspreken met een van onze dierenartsen in de kliniek aan Klaasje Zevensterstraat 135 in Hoogvliet? Of heeft u een vraag? Neem gerust contact met ons op, we helpen u graag verder. Het maken van een afspraak kan ook eenvoudig online. Parkeren is bij ons in de straat gratis.

Registreer uw huisdier

Krijgt u een nieuw gezinslid? Zorg dat hij of zij goed geregistreerd staat, een correct paspoort heeft en gechipt is. Heeft u hier vragen over? Neem gerust contact met ons op.

Lees meer over registreren en chippen
pup

Vergelijking aangeboden door Vergelijkdirect.com

Nieuws

Ga naar nieuws