honden kat op de bank
AniCura Hoogvliet

Uw dierenarts in Hoogvliet

Telefoon Openingstijden van vandaag
09:00 - 19:00

Voor spoed buiten openingstijden kunt u terecht bij Rijswijk. Bel 085 - 483 13 00

De dierenartsen van AniCura Hoogvliet

Bij dierenkliniek AniCura Hoogvliet staat een hecht team van dierenartsen en paraveterinairen met liefdevolle zorg klaar voor uw dier. Ook voor revalidatie of pijnbehandeling is uw huisdier bij ons in goede handen. Maak altijd even een afspraak.

Over ons
Hond bij de dierfysiotherapeut

Pijn en revalidatie bij huisdieren

Alles over pijn en revalidatie bij honden en katten

Voorheen Sterkliniek Hoogvliet

Voorheen heette onze dierenkliniek Sterkliniek Hoogvliet. Met een toegewijd team zijn we verder gegaan onder de naam AniCura Hoogvliet en AniCura Spijkenisse.

Aansluiting bij AniCura

Met onze aansluiting bij AniCura werken we continu verder aan verbetering van onze diergeneeskundige zorg. We leren van elkaar, doen aan (verplichte) bijscholing en werken aan een sterk en betrokken team dat niet alleen goede zorg levert, maar ook naar u als baasje luistert.

We staan voor een warme sfeer, ontvangst en behandeling en heten u van harte welkom.

Lees hier meer: Over AniCura

Heeft u vragen? Laat het ons weten!

Heel goed! Neemt ruim de tijd, deskundig en heel lief met de hond. Deze kliniek zal ik zeker aanbevelen.

Ellen Ga naar Google Reviews

Vergelijking aangeboden door Vergelijkdirect.com

Nieuws

Ga naar nieuws

Dé dierenkliniek van Hoogvliet

Liefdevolle zorg door ervaren dierenartsen en paraveterinairen: we staan bij dierenkliniek AniCura Hoogvliet klaar voor u en uw dier. Bij elk dierenartsbezoek nemen we de tijd voor u en uw dier, zodat u al uw vragen kunt stellen. Heeft uw dier een behandeling of operatie nodig? Onze kliniek is voorzien van alle moderne technieken en voorzieningen voor goede zorg. Lees ook: over ons

Revalidatie voor uw dier in Hoogvliet

Bij dierenkliniek AniCura Hoogvliet zijn ook alle voorzieningen aanwezig om uw dier weer zo pijnvrij mogelijk te laten bewegen, bijvoorbeeld bij artrose of na een operatie. Zo beschikken we over een eigen revalidatieruimte en een gediplomeerd revalidatie practicus. Lees ook: pijn en revalidatie

Kwaliteit voorop

AniCura Hoogvliet staat voor zorg van een constant hoog niveau. Zo volgen wij regelmatig nascholing om onze kennis up-to-date te houden en wordt onze apparatuur regelmatig gecontroleerd. Alles om uw dier te helpen met de best mogelijke zorg!

Afspraak met dierenarts in Hoogvliet?

Wilt u afspreken met een van onze dierenartsen in de kliniek aan Klaasje Zevensterstraat 135 in Hoogvliet? Of heeft u een vraag? Neem gerust contact met ons op, we helpen u graag verder. Maken van een afspraak kan ook eenvoudig online. Parkeren is bij ons in de straat gratis.