kittens
Uw AniCura dierenkliniek in de Haarlemmermeer

Uw dierenarts aan de Hoofdvaart

Telefoon Openingstijden van vandaag
Gesloten

De dierenartsen van AniCura dierenkliniek Hoofddorp in Hoofdvaart

Uw huisdier is bij onze dierenartsen en paraveterinairen in goede handen. U kunt voor alle behandelingen, begeleiding en verzorging terecht bij AniCura dierenkliniek Hoofddorp in Hoofdvaart.

Over ons

Ontdek ook AniPlan®

Ziekte en pijn bij uw dier wilt u natuurlijk het liefste voorkomen. Met het zorgplan AniPlan® krijgt uw dier voordelig alle preventieve zorg om gezond te blijven.

Lees meer
AniPlan

Nieuws

Lees meer nieuws

Een erg positieve sfeer en dit komt uw huisdier ten goede! Zo is het ontvangst bijvoorbeeld vriendelijk, de uitleg duidelijk en werd mijn huisdier rustig en lief benaderd.

Christophe Meer klantervaringen

Vergelijking aangeboden door Vergelijkdirect.com

Dierenarts in Hoofddorp aan de Hoofdweg

Ons team van dierenartsen en paraveterinairen helpen uw dier met de gebruikelijke behandelingen van uw dier, maar ook met onderzoeken die verder gaan, zoals bloed- en urineonderzoek. U kunt bij onze dierenartsen en paraveterinairen ook terecht in Hoofddorp voor het wegen van uw dier en het knippen van zijn of haar nagels.

U bent ook welkom bij onze dierenartsen en paraveterinairen voor het afhalen van voer en medicatie. Consulten bij de dierenarts - controles en onderzoek van uw dier - zijn alleen op afspraak. Zo voorkomen wij wachttijden en misverstanden. 

Zo onderscheidt AniCura dierenkliniek Hoofddorp-Hoofdvaart zich

Er zijn enkele punten waarop onze dierenkliniek aan de Hoofdvaart in Hoofddorp zich onderscheidt van andere dierenklinieken:

  • Onze dierenartsen en paraveterinairen willen dat u zich welkom voelt in onze dierenkliniek. 
  • Ons team is erg gevarieerd en bestaat uit zeer ervaren dierenartsen en paraveterinairen. Wij hebben expertise in gebitsbehandelingen bij dieren.
  • Bij AniCura Hoofddorp-Hoofdvaart bieden we verschillende begeleidingstrajecten voor dieren. Denk bijvoorbeeld aan schildklierbegeleiding of seniorenbegeleiding voor de oudere hond of kat.
  • Alle behandelingen die wij uitvoeren, doen wij volgens de laatste richtlijnen en ontwikkelingen. Zo kunnen onze dierenartsen en paraveterinairen uw dier de beste zorg bieden.
  • Ons team staat voor transparantie. Daarom delen onze dierenartsen en paraveterinairen alles zo eerlijk, duidelijk en uitgebreid mogelijk met u. Hebben we het niet direct over de kosten van een behandeling door de dierenarts? U kunt hier altijd naar vragen.

AniCura Dierenkliniek Hoofddorp-Hoofdvaart: het begin

Locatie Hoofdvaart maakt onderdeel uit van in totaal twee vestigingen in Hoofddorp. In 2007 zijn de praktijken overgenomen door Richard van Dortmont en in 2013 heeft na een verhuizing de locatie Hoofdvaart haar deuren geopend. Meer weten? Ga naar: over ons