liggende kat

Dierenartspraktijk Overbos wordt Sterkliniek Dierenartsen Hoofddorp

Dierenartspraktijk Overbos wordt een Sterkliniek. Sterkliniek staat voor diergeneeskundige kennis en liefde voor de patiënt.

Dit betekent enkele wijzigingen binnen de kliniek. 

Afscheid dierenarts René Jansen

Dierenarts René Jansen van dierenartspraktijk Overbos zal gaan genieten van zijn welverdiende pensioen. Ruim 30 jaar stond deze dierenarts klaar voor de huisdieren uit de wijk Overbos en omstreken.

Nu is het tijd om dit stokje over te dragen en die eer is aan ons. Sterkliniek Dierenartsen Hillegom BV neemt per 1 januari 2018 dierenartspraktijk Overbos over.

Vertrouwde gezichten blijven

Een hele verandering - of toch niet helemaal. Assistente Manon blijft een vertrouwd gezicht op deze locatie. Manon werkt sinds jaar en dag op het Muiderbos 21a te Hoofddorp en blijft dat ook met veel plezier doen.

Ook de openingstijden blijven hetzelfde, evenals het telefoonnummer: 023-5629008.

Team Overbos/Hoofddorp en modernisering

Dierenartsen Lodewijk Kamps en Milja Koch vormen samen met Manon en paraveterinairen Lisa Hogervorst, Linda van Eerden het medisch team.

Het pand zal worden gemoderniseerd om uitgebreider diergeneeskundige zorg te kunnen bieden. Streven is om dit de eerste helft van 2018 te realiseren. Dat wordt het moment van de officiële opening en daar nodigen wij u uit hierbij aanwezig te zijn.

Echter, vanaf 2 januari 2018 zijn wij geopend en bent u welkom om een afspraak te maken.

Sterkliniek dierenartsen Hillegom BV in het kort

Sterkliniek Dierenartsen Hillegom BV heeft nog twee andere vestigingen waarvan één in Nieuw-Vennep en één in Hillegom.

Deze laatste is tevens onze hoofdlocatie, vanuit we 24/7 diergeneeskundige zorg leveren. In totaal werken wij met een team van zeven dierenartsen, tien paraveterinairen, één administratief medewerkster en één receptioniste.

Iedereen van ons team deelt de passie voor ons vak en het liefde voor het dier.

Sterkliniek dierenartsen Hillegom, Nieuw-Vennep en Hoofddorp houdt zich voortdurende bezig met verbetering en ontwikkeling.

Wij staan voor de hoogste kwaliteit diergeneeskundige zorg binnen de bestaande mogelijkheden. Welzijn van het dier staat bij ons voorop. Met alle aandacht, betrokkenheid en begrip zoeken we met de eigenaar de beste passende zorg.

Onze klinieken beschikken over uitgebreide mogelijkheden.

Spoedkliniek en website

De kliniek is 24/7 bereikbaar voor spoedgevallen voor onze patiënten. Dit wordt door onze bestaande klanten zeer hoog gewaardeerd.

Wanneer u meer wilt weten over wie wij zijn en wat wij voor u kunnen betekenen, nodigen wij u uit om eens een kijkje te nemen op onze website of volg ons op Facebook.

Tot snel in Sterkliniek Dierenartsen Hoofddorp waar met liefde voor het dier en begrip voor de eigenaar wordt gewerkt aan een lang en gezond leven voor het huisdier.