Hond rennen strand

Slim Fit Challenge voor dieren met overgewicht

Meer dan de helft van onze huisdieren is te dik. Overgewicht bij huisdieren maken het leven van de hond of kat er niet makkelijker op. Bovendien veroorzaakt overgewicht een scala aan lichamelijke problemen.

Onze Slim Fit Challenge en de daarbij behorende Slim Fit consulten houden de baasjes gemotiveerd.

Slim Fit Challenge

Deze Challenge duurt van januari t/m april. De Slim Fit Challenge is een uitdaging die baasjes met dieren met overgewicht aangaan.

Het is de bedoeling dat het dier in 3 maanden tijd voldoende afgevallen is om op het streefgewicht te komen. Tijdens deze Slim Fit Challenge krijgen de deelnemers coaching van onze Slim Fit collega Jasmijn Maerten.

Wanneer men zich inschrijft voor deze Challenge kan men rekenen op verantwoorde begeleiding, leuke gadgets, tips, trics. Het huisdier wat het gepresteerd heeft om volgens plan het meest nodige overgewicht kwijt te raken wint de Slim Fit 2019 Award! Welke leuke prijs dat inhoud, houden wij nog even voor onszelf.

Opgeven voor de Slim Fit Challenge

Vanaf 1 januari t/m 31 januari 2019 kan men zich opgeven voor deze superleuke uitdaging. Dat is niet moeilijk. Loop even binnen op 1 van onze locaties. Of bel voor het maken van een afspraak voor een gratis Slim Fit Consult.

Aanmelden via onze website, e-mail of Facebook pagina kan ook. Laat weten dat je mee wilt doen aan deze leuke afslankuitdaging. Laat naam, adres, telefoonnummer en e-mail adres achter en klaar is Kees. Ook dieren die niet eerder in onze kliniek zijn geweest zijn van harte welkom!

Laat overgewicht geen sluipmoordenaar zijn en doe mee!

Zien wij jou en je huisdier terug in deze leuke challenge? Dieren die op gezond gewicht zijn voelen zich veel gelukkiger dan dieren die overgewicht met zich mee moeten dragen. Door een gezond gewicht wordt het dier veel fitter en krijgt weer plezier in het bewegen.

Dieren zijn gemaakt om veel te bewegen en beweging draagt bij aan het welzijn van het dier. Voorkomen van overgewicht helpt mee om een leven lang fit te blijven!

Tot snel en alvast alle succes gewenst in de strijd tegen overgewicht!