Kat likt lip

Maand van het gebit februari 2019

Een gezond gebit is van levensbelang. Februari is de jaarlijks terugkerende maand van het gebit. Hierin kan men gebruik maken van onze gratis gebitscontroles. Tijdens deze controle wordt goed gekeken naar de conditie van het gebit.

Een gezond gebit is erg belangrijk. In de bek van het huisdier bevinden zich talloze bacteriën. Deze kunnen zorgen voor gebitsproblemen én gezondheidsproblemen. Wanneer u een afspraak maakt voor een gratis gebitscontrole bespaart u direct al tientallen euro’s. Tijdens de controle wordt gekeken of uitvoeriger behandeling van het gebit nodig is.

Flinke kortingen op gebitsreiniging en behandeling in februari

Op afspraken voor gebitsreiniging of behandeling die voortkomen uit de gratis gebitscontroles in februari zit grote korting. Deze kan oplopen tot meer dan €50,00!

Wanneer en waar kan men terecht voor de gratis gebitscontroles

Gratis gebitscontroles kunnen wij uitsluitend op afspraak maken. Het enige wat u hoeft te doen is even contact opnemen met onze kliniek en de door u gewenste locatie opgeven.

Gebitsreinigingen of behandelingen worden op andere momenten ingepland en vinden uitsluitend plaats op onze operatieafdeling in locatie Hillegom

Wij nodigen u dan ook van harte uit om gebruik te maken van deze prachtige mogelijkheid!

Graag tot ziens bij ons in de Kliniek!