Hond buiten

Lentekriebels in april en mei 2018

Het voorjaar is een nieuw begin van alles wat groeit en bloeit. En ja…daar krijg je de kriebels van.

Om te voorkomen dat deze kriebels ervoor zullen zorgen dat er iets té veel van al dat nieuwe komt bedachten wij een prachtige actie in april en mei 2018. Voor hond en kat staan wij dit voorjaar paraat in Hillegom, Nieuw-Vennep en Hoofddorp met:

Steriliseren, casteren en chippen van de kat

De hele maand april en mei is het bij ons mogelijk om poezen en katers te laten castreren en steriliseren in combinatie mét een identificatiechip. Dit alles tegen een zeer gereduceerd tarief. In maart en april betaalt men in onze kliniek:

Van deze tijdelijke actie hebben poes of kat EN de baasjes dan ook een leven lang profijt! Klik hier voor meer informatie over steriliseren en castreren van poes of kater.

Chippen

Het was laatst al in het nieuws. Er is sprake van een toekomstige wet waarin verplicht zal worden om, net als honden, ook katten verplicht te voorzien van een identificatie chip. Het chippen van dieren heeft vele voordelen. Met name katten kunnen nogal eens verdwalen, een “heilig huisje” zoeken, aangereden worden of op andere manieren in ongelukkige situaties belanden. Wanneer de kat gechipt is wordt het stukken makkelijker om het verloren schaap weer terug te vinden.

Zelfs wanneer het dier helaas overleden is zal de eigenaar in veel gevallen hiervan toch op de hoogte gesteld kunnen worden. Dat geeft verdriet maar zeker ook rust. Bovendien worden katten ook nogal eens gedumpt. Wanneer deze dieren geregistreerd zouden zijn is het makkelijker de “dumpers” op hun verantwoordelijkheid te wijzen. Klik hier voor meer informatie over het chippen van huisdieren.

Ontwormen van hond en kat

Wormen zijn parasieten in het lichaam van mens en dier. Niets bijzonders, ze horen erbij maar…niet als het er teveel worden. Bij teveel wormen ontstaan problemen. Braken, diarree, vermagering, longproblemen en zelfs hartproblemen kunnen het gevolg zijn.

Gelukkig weten wij dit allang en weten we ook precies wat we eraan kunnen doen. Elke 3 maanden ontwormen met 1 tablet voorkomt al deze narigheid. Om hond en kat het hele jaar door geen overlast van wormen te laten krijgen bieden wij in april en mei een zeer handige actie aan.

*Deze korting geldt niet in combinatie met andere kortingen als bijv. HZP

Gratis jonge dieren consult:jonge dieren op spreekuur

Maak een afspraak in onze kliniek voor uw jonge huisgenoot. Tijdens het consult bespreken we met u de conditie en ontwikkeling van de pup of het kitten. We controleren het gebit om te zien of het wisselen van de tanden vlekkeloos verloopt. We bespreken samen met het baasje het gedrag en de ontwikkeling hiervan. Geven tips en trics en uiteraard het juiste voedingsadvies voor een leven lang fit. Deze consulten kosten helemaal niets!

Gebruik maken van deze lentekriebels?

Nu we hier alles op een rij hebben gezet is begrijpen wij dat u hier meer over wilt weten of een afspraak wil maken. Dat kan! Op al onze locaties helpen wij u graag verder. Zowel Hillegom, Nieuw-Vennep en Hoofddorp staan voor u en uw huisdier klaar met deze fantastische actie.

Bel voor een afspraak of loop even binnen in één van onze locaties.