Langharige kat

Huid & Haar van huisdieren in juni 2018!

Huid en haar is voor huisdieren net zo belangrijk als voor onszelf. Vandaar dat wij in de maand juni extra veel aandacht willen geven aan het grootste orgaan huid en het daarop groeiende haar.

Huidproblemen komen veel voor bij dieren. Haaruitval, jeuk, korstjes, parasieten of een nare allergie voor het één of ander. Op het eerste gezicht misschien niet eens van die heel grote problemen maar voor dieren kan problemen met huid of haar toch echt ontzettend vervelend zijn.

Huid en Haar deskundige

In onze kliniek zijn we dolblij met onze eigen paraveterináire trimster Rianne Wessels. Een paar dagen per week is zij te vinden in onze trimsalon “Haar op de vloer”. Hier verzorgt zij de coupes en kapsels van hond en kat. Knippen, scheren, trimmen, wassen en kammen is haar specialiteit.

Van alle gemakken voorzien maakt zij van menig klittenbol weer een prachtig gekapte vacht. Verder is Rianne veel werkzaam in onze kliniek en bent u haar vast wel eens tegengekomen achter de balie of in de spreekkamers.

Gratis Huid en Haar consulten

De hele maand juni heeft Rianne zichzelf beschikbaar gesteld om op gezette tijden ruimte te maken voor onze gratis huid en haar consulten. In deze consulten adviseert ze iedereen die het horen wil over hoe de vacht van hond of kat het best te verzorgen.

Samen met de baasjes kijkt zij naar de mogelijkheden die zij of wij als kliniek kunnen bieden om hond of kat zonder huid of haar problemen door het leven te laten gaan. Maak direct een afspraak…

Huid & Haar verzorging van hond of kat

Tijdens de kosteloze huid en haar consulten kan Rianne uitleg geven over de beste producten die op de markt zijn voor optimale huid en haar verzorging. Goede vachtverzorging stopt niet bij een goed anti vlo of teken middel.

Tegenwoordig zijn er, net als voor mensen, ontzettend goede shampoos of crèmes voor handen. Wat dacht u van de juiste borstels of huidmassage producten. Ook deze markt staat niet stil.

Dat een goede huid o van binnenuit gevoed moet is geen nieuws. Samen met Rianne wordt gekeken naar de juiste voeding voor hond of kat met eventueel aanvullende of op zich staande voedingssupplementen.

Fotowedstrijd

Tijdens deze actie houden wij een fotowedstrijd, klik hier voor meer informatie en de voorwaarden over deze wedstrijd. Fotografeer hond of kat met het allermooiste, leukste, grappigste of fantastische haar en doe mee! Een leuke prijs wordt uitgereikt aan de winnende foto van hond en kat.

Afspraak maken

Heeft u vragen of twijfels over de conditie van de vacht of huid van uw huisdier? Maak dan gebruik van onze gratis consulten bij Rianne! Bel even voor een afspraak, maak online een afspraak of kom gewoon even langs om een afspraak te maken. Wij zien u en uw harige huisgenoot graag in onze kliniek!