Dierenarts

Mijn naam is Sanne Huneker en sinds januari 2014 werkzaam bij AniCura Hillegom en Nieuw-Vennep.

Studeren in België 

Van jongs af aan wist ik al wat ik graag wilde worden later, dierenarts! Dit bleek echter nog niet zo makkelijk. Na 3 keer uitgeloot te zijn geweest voor de studie diergeneeskunde in Utrecht, ben ik uiteindelijk in België terecht gekomen om mijn droom te verwezenlijken.

Na 6 hele leuke jaren in Antwerpen en Gent mocht ik in 2008 dan eindelijk mijn diploma voor dierenarts in ontvangst nemen. De tijd in België was heel erg leuk waar ik mijn vriend Kevin, ook dierenarts, heb leren kennen.

Ervaring

Na onze studie zijn we samen naar het noorden van Nederland vertrokken. Hier heb ik bijna 4 jaar in een hele leuke praktijk gewerkt in Zuidhorn en heel veel ervaring opgedaan. Na al die jaren van huis te zijn weggeweest zijn we in 2012 weer terug gegaan naar mijn geboortestad Haarlem.

Na 2 jaar in Bloemendaal te hebben gewerkt ben ik dan nu in Hillegom terecht gekomen. Een hele leuke, gezellige en vooruitstrevende praktijk waar ik met heel veel plezier dieren en hun eigenaren zo goed mogelijk kan helpen.

Interesses 

Mijn interesse binnen de diergeneeskunde is nog divers, ik neig het meest naar interne geneeskunde, algemene chirurgie en medische beeldvorming. Juist de veelzijdigheid van ons beroep maakt het zo leuk, elke dag is weer anders!

Thuis

Sinds 7 september 2014 zijn wij de trotse ouders van onze dochter Eline die op haar beurt sinds 9 augustus 2016 de “grote” zus is van onze prachtige zoon Lennart.

Graag tot ziens bij ons in de kliniek!

Opleiding

Diergeneeskunde