Marrit van der Meulen - dierenarts

Dierenarts

Sinds klein meisje wist ik al wat ik later wilde worden, namelijk dierenarts! Met deze missie voor ogen en na één keer uitgeloot te zijn, begon ik in Utrecht de studie diergeneeskunde (specialisatie gezelschapsdieren).

In de zomer van 2013 werd mijn droom werkelijkheid, ik was afgestudeerd als dierenarts! Sindsdien heb ik in verschillende klinieken gewerkt, waarvan onder andere in Utrecht, Hoorn en Alphen aan den Rijn.

Sinds april 2016 mag ik het team van AniCura Hillegom / Nieuw-Vennep versterken. Een warme kliniek met vele mogelijkheden om de beste behandeling van uw huisdier te realiseren. Ik heb het dan ook erg naar mijn zin en geniet elke dag dat ik de kliniek ben weer van ons mooie vak.

Interesse

Binnen de diergeneeskunde liggen mijn interesses bij zowel de interne geneeskunde als de chirurgie, de tandheelkunde en geneeskunde van konijnen en cavia’s.

Thuis

In mijn vrije tijd ga ik het liefst naar het strand om te kitesurfen, trek ik graag mijn hardloopschoenen aan of ben ik graag in gezelschap van vriend(inn)en of familie. Momenteel woon ik in Utrecht samen met mijn vriend Michiel.

Ik hoop u snel te mogen ontmoeten in Hillegom of Nieuw-Vennep!