kat

Kattenkliniek - Cat Friendly Clinic

Onze Cat Friendly Clinic in Hillegom is in april 2011 opgericht. Uit liefde en toewijding voor de kat en de behoefte aan optimale geneeskunde voor de kat: een 100% hond-vrije kattenkliniek.

Kattenkliniek - Cat Friendly Clinic

Sinds de opening behandelen wij in onze Cat Friendly Clinic met trots, plezier en betrokkenheid uitsluitend kattenpatiënten.

De kattenkliniek bevindt zich op de eerste verdieping van ons pand aan de Weeresteinstraat 47 in Hillegom, met een eigen ingang, om de hoek van de hoofdingang. Er komen geen honden.

Cat Friendly Silver

Onze kattenkliniek is Cat Friendly Silver, een speciaal keurmerk waarbij dierenartsen worden getraind in juiste benadering van katten, en waarbij de juiste faciliteiten en extra's aanwezig zijn. Dit zorgt voor zo min mogelijk stress bij uw kat bij bezoek aan de dierenarts.

Lees meer over:

100% katvriendelijk

Onze kattenkliniek heeft een eigen ingang en een katvriendelijke, rustige, lichte en huiselijke ruimte. Er is alles aan gedaan om de kat zich zoveel mogelijk op zijn of haar gemak te laten voelen. Er zijn geen honden in de totaal afgesloten kattenkliniek, of geuren van andere diersoorten.

De consulten worden ruim gepland zodat voor persoonlijke aandacht en zorgvuldig onderzoek in alle rust kan worden geboden.

De ruimten zijn volledig 'catproof' ingericht. Deuren en plinten zijn aangepast aan de vindingrijkheid van de kat. Zo kunnen katten er vrij rondlopen zonder in een onmogelijk hoekje te verdwijnen of te ontsnappen.

De medewerkers in een Cat Friendly Clinic zijn zeer betrokken bij de katten die er komen. Rust en gepaste aandacht maakt voor een zieke kat maakt het verblijf in onze Kattenkliniek zeer comfortabel.

Wat levert dit op?

Apparatuur, faciliteiten en kennis

Voor diepergaand onderzoek en/of behandeling wordt gebruik gemaakt van alle faciliteiten die we te bieden heeft.

Als onderdeel van AniCura Hillegom blijft deze speciale kliniek voorzien van de laatste kennis en kunde. De mogelijkheden die kunnen worden aangeboden, verschillen dan ook niet van onze reguliere kliniek.

Daarom kan men uiteraard ook terecht voor röntgenonderzoek, echografie, gastro-endoscopie en operaties voor de kat.

Kennis

De kattenkliniek in Hillegom wil een zo breed mogelijk pakket van de beste zorg voor katten aanbieden. Hierbij is goede kennis van kattengedrag noodzakelijk. Hier werken we op dagelijkse basis mee, wat binnen Cat Friendly - zeker binnen Silver ook een vereiste is. Lees ook Cat friendly (algemeen).

Kennis van de patiënt

Het digitale systeem waarmee wij werken is gekoppeld aan de locaties in Hillegom en Nieuw-Vennep. Zo kunnen we de gegevens van uw kat ingezien om de beste zorg voor uw kat in de regio te bieden.

Afspraak maken

Zowel in Hillegom als Nieuw-Vennep kunt u een afspraak maken. De afspraak zelf is in Hillegom, daar is onze Cat Friendly Clinic gevestigd. U hoeft niet apart een (online) afspraak te maken voor de kattenkliniek of apart met de kattenkliniek te telefoneren.

Eén telefoontje of online afspraak is voldoende.

Afspraak

Afspraak maken met AniCura Hillegom.

Contact