Dierenarts Hillegom hond
Welkom bij AniCura Hillegom - voorheen Sterkliniek Hillegom

DĂ© dierenarts van Hillegom

Telefoon Openingstijden van vandaag
08:30 - 16:30

Voor spoed bereikbaar op feestdagen tussen 10:00-15:00. Daarna wordt u doorgeschakeld.

Op woensdagen na 18:30 kunt u terecht bij Nieuw-Vennep tot 21:00.

De dierenartsen van AniCura Hillegom

Bij dierenkliniek AniCura Hillegom bent u vijf dagen per week welkom! Ons deskundige team van dierenartsen en paraveterinairen staat voor u en uw huisdier klaar. Maak wel eerst een afspraak.

Bekijk onze behandelingen en service

Ontdek ook AniPlan®

Ziekte en pijn bij uw dier wilt u natuurlijk het liefste voorkomen. Met het zorgplan AniPlan® krijgt uw dier voordelig alle preventieve zorg om gezond te blijven.

Lees meer
AniPlan

Vergelijking aangeboden door Vergelijkdirect.com

Deze Sterkliniek is nu AniCura

De beste zorg voor uw dier, zoals u gewend bent.

Lees meer

Dierenkliniek AniCura Hillegom is een Cat Friendly Clinic

Sinds 2011 is dierenkliniek AniCura Hillegom een katvriendelijke kliniek. We doen er alles aan om het bezoek voor uw kat zo stressvrij mogelijk te maken. De kliniek heeft een eigen ingang en is hond-vrij. Lees meer: kattenkliniek Hillegom

Snel uitslag met ons eigen laboratorium

Met een eigen laboratorium kunnen onze dierenartsen zelf bloedonderzoek doen bij uw dier. De resultaten van het onderzoek komen direct bij de dierenartsen binnen, wat ervoor zorgt dat u niet onnodig lang hoeft te wachten op de uitslag.

Moderne apparatuur voor snelle diagnose

Beeldvormende diagnostiek is onmisbaar voor het bepalen van de juiste diagnose voor uw dier. Met een een digitaal röntgen- en echo-apparaat, een ECG-apparaat en apparatuur voor laparoscopie kunnen we als nodig aanvullend onderzoek doen bij uw dier. Lees meer: over ons

Afspraak met een dierenarts in Hillegom?

Wilt u een afspraak met een van onze dierenartsen aan Maerten Trompstraat 1-3 in Hillegom? Maak eenvoudig online een afspraak, of neem bij twijfel gerust even contact met ons op.

Nieuws en acties

Lees meer