Een nieuwe website voor AniCura Dierenkliniek Het Ravelijn

Nieuwe website

De website van AniCura Dierenkliniek Het Ravelijn is vernieuwd. 

U vindt bij ons modern uitgeruste kliniek met veel voorzieningen om uw dier te beste zorg te geven. Op onze nieuwe website leest u welke behandelingen en diensten wij aanbieden en over onze expertises.

Onze dierenartsen en paraveterinairen staan voor u en uw dier klaar. Maak hier kennis met het team.

Wat vinden wij belangrijk? Welke dierenzorg bieden wij aan? En hoe werken we samen in het team? Lees hier alles over AniCura Dierenkliniek Het Ravelijn.

Betrouwbare informatie over uw huisdier

Via onze nieuwe website op anicura.nl werken we samen met alle AniCura dierenklinieken in Nederland. Op deze nieuwe website helpen onze dierenartsen u graag met handige informatie over de verzorging en het gezond houden van uw huisdier.

Neem bijvoorbeeld eens een kijkje in ons kenniscentrum. U leest er bijvoorbeeld meer informatie over uw oude kat of waarop u moet letten als u met uw hond gaat zwemmen of lees de negen tips over het verzorgen van uw konijn.

Waarom we gekozen hebben voor aansluiting bij AniCura

Als onderdeel van het grote internationale netwerk aan dierenklinieken van AniCura, kunnen wij nog beter voor uw huisdier zorgen. Zo kunnen we dankzij AniCura de kwaliteit van onze zorg verder verbeteren, bijvoorbeeld door meer te investeren in apparatuur en in de ontwikkeling van nieuwe behandelingen.

Wat is AniCura?

AniCura is één van Europa’s grootste aanbieders van geneeskundige zorg voor huisdieren. Per jaar behandelen de dierenartsen van AniCura meer dan 3.3 miljoen huisdieren in 400 klinieken in heel Europa, waarvan meer dan 80 in Nederland.

Door een goede samenwerking tussen de klinieken in Europa en Nederland kunnen de dierenartsen snel en makkelijk kennis uitwisselen, gebruik maken van moderne apparatuur en opleidingen volgen. Zo werken alle aangesloten klinieken van AniCura samen aan de diergeneeskunde van de toekomst.
Lees ook: Over AniCura

Vragen

Samen met het enthousiaste team van dierenartsen, paraveterinairen en assistenten kijken we uit naar deze nieuwe start. Heeft u een vraag over deze verandering? Bel of mail ons gerust, wij vertellen u er graag meer over.