AniCura Het Ravelijn

Uw dierenarts aan Het Ravelijn in Steenwijk

Telefoon Openingstijden van vandaag
08:00 - 12:00 13:00 - 18:00

Wij zijn 24 uur per dag, ook in het weekend, bereikbaar voor spoed.
Bel bovenstaand telefoonnummer. Afspraak trimsalon via 06-12 29 16 70

De dierenartsen van AniCura Het Ravelijn in Steenwijk

Van knie- en elleboogoperaties tot laparoscopische sterilisatie. De dierenartsen aan het Ravelijn in Steenwijk staan voor hoge kwaliteit van zorg voor dieren. U bent van harte welkom in onze dierenkliniek in Steenwijk aan Het Ravelijn 2.

Lees meer over ons

Lees meer

Over onze kliniek

En dierenarts met een hart voor dieren en hun baasje.

Henriette Ga naar Ervaringen

Nieuws

Lees meer nieuws

Dierenkliniek Steenwijk

U bent al meer dan 12 jaar welkom in onze dierenkliniek aan Het Ravelijn 2 in Steenwijk. Sinds het begin staat de zorg voor dieren centraal. We vinden het belangrijk dat elk ziek dier de zorg krijgt die hij of zij nodig heeft. Ook helpen en adviseren we u graag over hoe u uw huisdier gezond houdt en voorkomt dat hij ziek wordt.

Het team aan Het Ravelijn staat voor u klaar

Dierenartsen en paraveterinairen staan 24 uur per dag, 7 dagen per week klaar voor alle dieren en baasjes. Binnen het team hebben we uitgebreide kennis en ervaring om de juiste zorg te geven. Denk aan de behandeling van elleboog-, knie- of oogproblemen. Of een operatie via een laparoscopie waarbij de operatie met een camera wordt gedaan.

Knie- en elleboog operaties

Dierenarts Tobias van der Vlerk helpt jaarlijks honderden dieren met versleten knieën of ellebogen. Als een van de weinigen in Nederland, maakt Tobias gebruik van de nieuwe operatietechniek PAUL, waarbij veel dieren met elleboogdysplasie nog beter geholpen zijn.

Wilt u weten of uw dier in aanmerking komt voor een PAUL operatie tegen elleboogdysplasie? Maak een afspraak of neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Ons aanbod van behandelingen en diensten

Wij bieden zorg aan honden, katten en konijnen. Maar ook aan knaagdieren, vogels en Fretten. Door ons uitgebreide aanbod van behandelingen en diensten, kunnen we veel dieren in de kliniek helpen.

In sommige gevallen moeten we u doorverwijzen naar een specialist in een dierenziekenhuis. Zo denken wij altijd mee over de beste zorg voor uw dier.