Welkom bij AniCura

Dierenkliniek Het Overbosch

AniCura Dierenkliniek Het Overbosch

Hieronder vindt u de locaties van AniCura Dierenkliniek Het Overbosch.

Royal Canin thuisbezorgd mét 15% korting

Niet meer sjouwen met zware zakken, alles wordt snel thuisbezorgd. Neem gerust contact op als u eerst voedingsadvies wilt. Bestel nu en krijg 15% korting op uw eerste order.

Ga naar de webshop
Royal Canin voer met korting thuisbezorgd

Word jij ons nieuwe teamlid?

Onze vacatures

Nieuws

Ga naar nieuws

Over ons

Over ons

Welkom bij Dierenkliniek Het Overbosch

Van klein tot groot. Van jong tot oud. Alle dieren en hun baasjes zijn van harte welkom bij Dierenkliniek Het Overbosch. Met het team van ervaren dierenartsen, paraveterinairen en dierenartsassistenten geven wij de zorg aan uw dier die hij of zij nodig heeft. U bent van harte welkom in onze dierenklinieken in Oostvoorne, Rozenburg en Stellendam in Zuid-Holland.

Dierenkliniek Het Overbosch: dé dierenartsen in de regio

Door goed naar u te luisteren en uw dier te onderzoeken komen we gezamenlijk tot de beste behandeling. Ook denken we graag met u mee over hoe u ziektes en aandoeningen bij uw dier het beste kunt voorkomen.

Behandelingen en diensten

Naast onze behandelingen en diensten bieden wij u de volgende extra services aan:

 • Gratis puppy- en kittencheck
  Breidt u uw gezin uit met een puppy of kitten? Kom met uw nieuwe huisdier direct langs en de dierenarts checkt de gezondheid. U heeft dan meteen de ruimte om vragen te stellen over de opvoeding van uw puppy of kitten. Lees meer op de pagina puppy- en kittencheck.
 • Gratis gewichtsbegeleiding
  Heeft uw dier overgewicht? Voor de gezondheid van uw dier is het belangrijk dat uw dier weer op een goed gewicht komt. Het is soms best moeilijk om uw dier af te laten vallen. Onze assistenten begeleiden u hierbij. Heeft u advies nodig? Neem met ons contact op.
 • Herinneringen
  Is het weer tijd voor de jaarlijkse vaccinatie, ontworming en anti-teken- of ontvlooiings-behandeling? U ontvangt van ons een herinnering voor het maken van een afspraak.
 • Contact via WhatsApp binnen openingstijden
  Een snelle vraag of advies nodig over uw huisdier? Stuur een WhatsApp bericht naar 06 - 15 83 34 42. U krijgt binnen onze openingstijden meestal binnen één uur een reactie. Voor spoed of tijdens een spoeddienst gebruiken wij geen WhatsApp. in dat geval belt u ons.
 • Opname van zieke dieren
  Is uw dier zo ziek dat hij of zij opgenomen moet worden? Op al onze locaties zijn opname verblijven voor honden en katten.

Dé dierenarts in Oostvoorne

Aan de Heveringseweg in Oostvoorne vindt u de hoofdlocatie van AniCura Dierenkliniek Het Overbosch. De kliniek in Oostvoorne is van alle gemakken voorzien. Denk bijvoorbeeld aan:

Bekijk hier alle behandelingen en diensten.

Rozenburg: een nieuwe vestiging

Sinds maart 2019 kunt u ook terecht op de locatie in Rozenburg. Na een verhuizing en verbouwing is ook deze locatie uitgegroeid tot een mooie en goed uitgeruste kliniek. De kliniek vindt u aan het Raadhuisplein 19.

Op onze locatie in Rozenburg doen we ook chirurgische ingrepen en hebben we de mogelijkheden om röntgenfoto's en een echo te maken. Ook doen we direct bloedonderzoek voor bijvoorbeeld honden en katten. Daarnaast hebben we twee spreekkamers, een operatiekamer en een opnameruimte voor dieren.

Het kan voorkomen dat we uw dier helpen in de kliniek in Oostvoorne. Bijvoorbeeld voor gebitsbehandelingen of voor het maken van speciale gebit röntgenfoto's.

Dierenarts in Stellendam

Woont u in Ouddorp, Dirksland, Havenhoofd, Goedereede of Melissant? U en uw dier zijn van harte welkom bij de dierenarts in Stellendam. Klanten komen namelijk uit heel Goeree-Overflakkee met hun dier naar de kliniek in Stellendam.

In het mooie pand aan de Voorstraat vindt u een röntgenapparaat, spreekkamers en een operatiekamer waar we onder andere castraties en sterillisatie uitvoeren. Verder kunt u in Stellendam terecht voor bloedonderzoek en gebitsbehandelingen. Bekijk hier al onze behandelingen en diensten.

Het kan zijn dat we uw dier behandelen of onderzoeken op één van onze andere locaties, zoals in Oostvoorne. Bijvoorbeeld voor het maken van een echo.