Hoe kunnen we aan uw dier én aan u de beste zorg geven? Door naar u te luisteren, uw dier goed te onderzoeken en goed met elkaar samen te werken. Dit is waar AniCura Dierenkliniek Het Overbosch voor staat.

Aandacht en tijd voor uw dier en u

Bij AniCura Dierenkliniek Het Overbosch hebben we aandacht en tijd voor uw dier én u. We overleggen met u over de beste behandeling voor uw huisdier. En we denken met u mee over hoe u uw dier gezond houdt.

WhatsApp

Heeft u hulp of advies nodig bij de verzorging van uw dier? Stuur een WhatsApp bericht naar 06 - 15 83 34 42. U krijgt binnen onze openingstijden meestal binnen één uur een reactie. Voor spoed of tijdens een spoeddienst gebruiken wij geen WhatsApp.

Klantvriendelijkheid en service staan bovenaan

In het team van dierenartsen en assistenten hechten we veel waarden aan een goede relatie met u en uw dier. We begeleiden u in het hele proces van onderzoek, behandeling tot nazorg. U zult merken dat we er alles aan doen om u en uw dier zo goed mogelijk te helpen. Binnen het team hebben we dan ook veel kennis en ervaring in huis. Door veel samen te werken, bieden we aan u en uw dier de beste zorg.

Expertises

Naast onze algemene behandelingen en diensten voeren we een aantal behandelingen en onderzoeken op hoog niveau uit. Denk aan:

Lees hier meer over onze expertises.

Van alle gemakken voorzien

Op de locaties in Oostvoorne, Rozenburg en Stellendam hebben wij alle middelen en voorzieningen om uw dier te helpen. Zo hebben we op alle locaties een röntgenapparaat, moderne spreek- en operatiekamers.

Locatie Oostvoorne

In Oostvoorne aan de Heveringseweg vindt u de hoofdlocatie van AniCura Dierenkliniek Het Overbosch. De kliniek in Oostvoorne is van alle gemakken voorzien. Denk bijvoorbeeld aan:

Bekijk hier alle behandelingen en diensten.

Over Rozenburg

Na een verhuizing en verbouwing is deze locatie uitgegroeid tot een mooie en goed uitgeruste kliniek. De kliniek vindt u aan het Raadhuisplein 19.

Op onze locatie in Rozenburg doen we ook aan chirurgie en hebben we de mogelijkheden om röntgenfoto's en een echo te maken. Ook doen we direct bloedonderzoek voor bijvoorbeeld honden en katten. Daarnaast hebben we twee spreekkamers en de mogelijkheid om dieren op te nemen.

Het kan voorkomen dat we uw dier helpen in de kliniek in Oostvoorne. Bijvoorbeeld voor gebitsbehandelingen of voor het maken van speciale gebit röntgenfoto's.

Dierenarts in Stellendam

Woont u in Ouddorp, Dirksland, Havenhoofd, Goedereede of Melissant? U en uw dier zijn van harte welkom bij de dierenarts in Stellendam. Er komen namelijk klanten uit heel Goeree-Overflakkee met hun dier naar de kliniek in Stellendam.

In het mooie pand aan de Voorstraat vindt u een röntgenapparaat, spreekkamers en een operatiekamer waar we onder andere castraties en sterillisatie uitvoeren. Verder kunt u in Stellendam terecht voor bloedonderzoek en gebitsbehandelingen. Bekijk hier al onze behandelingen en diensten.

Het kan zijn dat we uw dier behandelen of onderzoeken op één van onze andere locaties, zoals in Oostvoorne.

Samen voor de beste zorg van uw dier

Door de naamsverandering naar AniCura groeien we door naar een hoger niveau. We werken nu niet alleen samen binnen het team. Ook met alle andere experts die aangesloten zijn bij AniCura helpen onze kwaliteit te verhogen. Door ervaringen en kennis uit te wisselen blijven we doorleren en groeien.

De diergeneeskunde ontwikkelt hard. Er is nu veel meer mogelijk op het gebied van preventie, genezing en nazorg. Om bij te blijven van alle ontwikkelingen binnen ons vakgebied volgen we ook nascholing. Zo blijven we u en uw dier de beste zorg geven.

Heeft uw dier specialistische zorg nodig? Door deel uit te maken van het AniCura-netwerk, beschikken we over ontzettend veel kennis en ervaring. Als het nodig is, verwijzen we u door naar een dierenkliniek met deze specialistische kennis. Zo bent u verzekerd van de beste zorg voor uw dier.