Rozeburg dierenarts hond
AniCura dierenkliniek Het Overbosch - Rozenburg

Uw dierenarts in Rozenburg

Telefoon Openingstijden van vandaag
Gesloten

Spoed dierenarts nodig? Bel bovenstaand nummer of lees meer op: spoed

De dierenartsen van AniCura Rozenburg

Heeft uw dier zorg nodig? Bij dierenkliniek AniCura Rozenburg bieden onze dierenartsen en paraveterinairen zorg van hoge kwaliteit. Maak wel eerst een afspraak.

Over ons
hond en kat

Gratis gebitscontrole in februari en maart

Lees meer over de Maand van het Gebit

Geweldige medewerkers. Fijne behandeling en prijzen niet te gek

Piet Lees meer reviews

Vergelijking aangeboden door Vergelijkdirect.com

Dierenkliniek AniCura Rozenburg

Dierenkliniek AniCura Rozenburg aan het Raadhuisplein werkt nauw samen met het team van AniCura Het Overbosch. Door deze nauwe samenwerking kunnen we gemakkelijk gebruik maken van de expertises binnen de kliniek. 

Persoonlijk en betrokken 

Als team van dierenartsen en paraveterinairen in Rozenburg hechten we veel waarde aan persoonlijk contact. Wij proberen u zo goed mogelijk te begeleiden tijdens een onderzoek, behandeling en de nazorg. Door goed te communiceren en samen te werken, biedt AniCura in Rozenburg de beste zorg aan uw huisdier en u.

Moderne kliniek en apparatuur

Onze kliniek is na een verhuizing en verbouwing uitgegroeid tot een goed uitgeruste en moderne dierenkliniek. Zo is er een moderne operatiekamer en is het mogelijk om röntgenfoto’s en echo’s te laten maken. Ook uitgebreid bloedonderzoek is mogelijk. Zo kunnen wij nog sneller tot de juiste diagnose komen voor uw huisdier.

Afspraak bij een van onze dierenartsen in Rozenburg?

Heeft u een vraag aan een van onze dierenartsen? Of wilt u langskomen voor consult? Neem gerust contact met ons op, we helpen u graag verder. 

 

Nieuws

Ga naar nieuws